Silvio Berlusconi, din nou ginere alături de iubita sa mai tânără cu 53 de ani

Silvio Berlusconi și Marta Fascina
Silvio Berlusconi și Marta Fascina

Silvio Berlusconi s-a căsătorit cu Marta Fascina, iubita sa care este cu 53 de ani mai tânără decât el. Aflat la a treia căsnicie, fostul premier italian, acum în vârstă de 85 de ani, şi-a invitat la nuntă și cei cinci copii ai lui.

Nunta cu Marta Fascina, o tânără de doar 32 de ani, a avut loc week-end-ul trecut, evenimentul fiind organizat la Villa Gernetto, proprietatea istorică din oraşul Lesmo a fostului premier italian. Mirii s-au bucurat de un tort impresionat, iar invitaţii au fost întâmpinaţi cu delicatese rafinate. Atmosfera a fost întreţinută de un cvartet care a cântat muzică de calitate.

Berlusconi și Marta Fascina, deputată din partea Partidului Forza Italia, s-au cunoscut în urmă cu trei de ani. Cununia civilă încă nu a avut loc din cauza scandalului declanşat de cei cinci copii adulţi ai politicianului italian. Ei se tem că tatăl lor, în vârstă de 85 de ani, va muri şi va lăsa averea de peste 7 miliarde de dolari soţiei cu 53 de ani mai tânără.

Berlusconi a fost premier al Italiei între 1994-1995, 2001-2006, respectiv 2008-2011.

Cununia religioasă a fost ținută  la o capelă mică unde au fost prezenţi patru din cei cinci copii ai lui Berlusconi, Luigi (33 de ani), Barbara (37 de ani), Eleonora (36 de ani) şi Marina, 55 de ani. A lipsit doar fiul Pier Silvio, de 52 de ani.

Berlusconi a fost căsătorit cu Veronica Lario (65 de ani), între 1990–2014 şi Carla Dall’Oglio (81 de ani), între 1965–1985. Din prima căsnicie au rezultat copiii Pier Silvio şi Marina, din a doua, Luigi, Barbara şi Eleonora. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel