Silviu Prigoană, despre motivele divorţului de Adriana Bahmuţeanu

 Invitat la emisiunea Happy Hour, Silviu Prigoană a dat de înțeles motivele care au dus la despărțirea de Adriana Bahmuțeanu. Prigoană a dezvăluit că Adriana cheltuia foarte mult, în fiecare excursie având nevoie între 10.000 şi 50.000 de dolari.

„Adriana nu era cheltuitoare, îşi lua doar 'strictul necesar'. În fiecare excursie cheltuia între 10.000 şi 50.000 de dolari. Au fost şi cazuri în care a cheltuit 51.000 de dolari în jumătate de oră, la magazinul Louis Vuitton din Las Vegas. A cumpărat şi o husă de protecţie pentru câine, în valoare de 5.500 de dolari. Eu am mâncat o friptură de 140 de dolari”, a declarat Silviu Prigoană.

 Omul de afaceri a mai spus şi care era „filosofia” Adrianei Bahmuţeanu pe vremea când erau căsătoriţi: „Cardul ei de credit era al ei, al meu era al nostru”.

Și-a negociat copiii ca la piață

Prigoană  i-a adus acuzaţii  grave Adrianei, afirmând că aceasta şi-a negociat beneficii materiale în schimbul celor doi copii.

 "Pe 22 februarie, eu am avut o negociere cu Adriana. Ea şi-a negociat copiii ca la piaţă, cum ai negocia nişte mere pe tarabă. Ea îmi spunea că îmi dă un copil dacă îi dau una, pe celălalt dacă îi dau şi altceva. Mi-a cerut bani şi bunuri în schimbul copiiilor, ca ea să îi lase să crească în casa mea", a povestit Prigoană.

 Acesta a mărturisit că a acceptat cerinţele Adrianei şi că i-a dat bunurile pe care le-a cerut. "Negocierile au durat din 22 februarie până în 28. Au fost foarte dure. În fiecare zi, ea cerea cu totul altceva. Am acte notariale care demonstrează acest lucru. Eu i-am dat tot ce mi-a cerut ea, am dovezi că ea a semnat de predare- primire", a declarat Silviu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel