Simona Gherghe „critică” împodobirea bradului de Crăciun la început de decembrie. Toată situația o pune pe umerii „ritmului nebun al vieții”

Sursa foto: Facebook Simona Gherghe
Sursa foto: Facebook Simona Gherghe

Simona Gherghe a vorbit despre românii care își împodobesc bradul de Crăciun la început de decembrie.

Simona Gherghe este una dintre cele mai cunoscute prezentatoare TV, iar faima ei ajunge și pe platformele de socializare, acolo unde este foarte activă. Dorind să-și țină publicul la curent cu toate aspectele din prezent, Simona Gherghe a vorbit despre obiceiul - mai nou, ce-i drept - românilor de a împodobi bradul de „Crăciun” încă de la începutul lunii decembrie, ba chiar de la finalul lunii noiembrie în anumite cazuri.

Simona Gherghe, „certată” pentru școala pe care a ales-o pentru fiica ei: E o chestiune personală
https://www.dcnews.ro/simona-gherghe-certata-pentru-scoala-pe-care-a-ales-o-pentru-fiica-ei-e-o-chestiune-personala_928700.html

Dacă majoritatea alege acest drum, aflăm că Simona Gherghe are o cu totul altă viziune în privința organizării sărbătorilor de la final de an.

Prezentatoarea începe prin a dezvălui că proprii săi copii doresc bradul de Crăciun mai repede, văzând și auzind probabil de la prietenii lor acest lucru. Simona Gherghe precizează că micuții ei îi cer acest lucru în fiecare zi de ceva timp:

„Încă n-am făcut bradul. Pare că toată lumea l-a împodobit, deja. Simt și copiii, pentru că în fiecare zi îmi spun că vor și ei.”, a spus Simona Gherghe, pe platformele de socializare.

Totodată, prezentatoarea atrage atenția asupra diferențelor pe care le-a marcat trecerea timpului și schimbarea „culturii” poporului român. De la împodobirea bradului din Ajun, acum mulți dintre noi vrem, potrivit vedetei, cât mai repede un brad „strălucitor”: „Când eram mică, tradiția era să împodobim pomul în Ajun.”

De ce nu mai postează Simona Gherghe poze cu copiii pe Internet: "Ne-a pus serios pe gânduri". Ce s-a întâmplat când era pe stradă cu fiica ei
https://www.dcnews.ro/de-ce-nu-mai-pune-simona-gherghe-poze-cu-copiii-pe-internet-ne-a-pus-serios-pe-ganduri-ce-s-a-intamplat-cand-era-pe-strada-cu-fiica-ei_928406.html

Mai mult, Simona continuă și mai spune că obișnuia să primească colindători - sugerând că acest lucru nu se mai întâmplă la fel ca înainte -, dar și că împodobea bradul de Crăciun.

„Și știu că făceam două lucruri: primeam colindători și înveșmântam bradul de sărbătoare.”, a mai punctat vedeta.

În final, Simona Gherghe pune toată treaba pe umerii „ritmului nebun al vieții de azi”, în care mulți oameni doresc să „prindă” cât mai multe momente speciale imortalizate.

„Cred că ce se întâmplă, în zilele noastre, are legătură cu ritmul ăsta nebun al vieții. Parcă ne e teamă să nu ratăm momente, ne e teamă că trăim așa, pe repede înainte. Am pierdut, prieteni, ceva atât de important: TIHNA!”, a scris Simona Gherghe, pe conturile sale de socializare.”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel