Simona Halep a confirmat prezența la WTA 250 Transylvania Open

Inquam Photos / Simion Sebastian Tataru
Inquam Photos / Simion Sebastian Tataru

Simona Halep va juca astăzi la WTA 125 Hong-Kong, în al treilea meci de la revenirea de după suspendarea dată de ITIA.

Simona Halep (33 ani), fost lider mondial, a confirmat prezența la turneul WTA 250 Transylvania Open, care va avea loc în perioada 1-9 februarie 2025, potrivit unui comunicat al organizatorilor, citat de Agerpres.

”Simona Halep, cea mai iubită jucătoare de tenis a României din toate timpurile, a confirmat prezența sa la Transylvania Open WTA 250, care se va desfășura între 1 și 9 februarie 2025, la BT Arena din Cluj-Napoca.

Simona Halep, un simbol al sportului românesc și una dintre cele mai apreciate jucătoare din circuitul WTA, a anunțat cu entuziasm că va participa la ediția de anul viitor, au transmis organizatorii.

”Salutare dragilor! Cu mare bucurie vă anunț că o să joc la Transylvania Open, în perioada 1-9 februarie 2025. Abia aștept să ne revedem în Cluj-Napoca, la BT Arena, și vă aștept pe toți în sală. Va fi magic!”, a afirmat Halep, într-o scurtă înregistrare video.

Românca a fost finalistă în prima ediție a turneului, în 2021, desfășurat cu o serie de restricții în contextul pandemiei, astfel că prezența Simonei Halep, în fața propriului public, este un eveniment important pentru iubitorii tenisului. 

Pe lângă prezența Simonei Halep, alte jucătoare române de top, precum Ana Bogdan, finalista ultimei ediții a turneului, Jaqueline Cristian și Gabriela Ruse, au confirmat participarea la Transylvania Open 2025.

”Este nemaipomenit că Simona Halep va reveni la Transylvania Open! Alături de Ana Bogdan, Jaqueline Cristian și Gabriela Ruse, avem o listă impresionantă de jucătoare care vor face ca Transylvania Open 2025 să fie unul dintre cele mai spectaculoase evenimente sportive din România!”, a precizat directorul Transylvania Open WTA 250, Patrick Ciorcilă.

Simona Halep, în turneu la Hong-Kong

Până la turneul din România, Simona Halep va juca astăzi la WTA 125 de la Hong-Kong, turneu la care a primit inivitație din partea organizatorilor.

În turul inaugural Simona Halep o va întâlni, astăzi, pe australianca Arina Rodionova ((34 ani, 114 WTA), acesta fiind primul meci direct între cele două jucătoare. 

Simona Halep, în prezent locul 1.130 WTA, nu a mai jucat din mai, când era nevoită să abandoneze în primul tur la Trophee Clarins (WTA 125), de la Paris, la 7-5, 2-3 în meciul cu americanca McCartney Kessler.

Fostă dublă campioană de Grand Slam (2018 Roland Garros și 2019  Wimbledon), Simona Halep a fost învinsă de spaniola Paula Badosa, cu 1-6, 6-4, 6-3, în data de 19 martie, în prima rundă a turneului WTA 1.000 de la Miami (Florida), în meciul său de revenire în circuitul profesionist după reducerea sancțiunii în cazul său de dopaj de la patru ani la nouă luni.

Inițial revenirea Simonei Halep în circuitul profesionist după accidentarea din mai trebuia să se producă luna viitoare la turneul WTA 250 de la Hong Kong (28 octombrie-3 noiembrie), pentru care primise, de asemenea, un wild card.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
NoMy - smt4.5.3
pixel