Simona Halep, cu încrederea zdruncinată după suspendarea primită: ”Probabil va fi sfârșitul carierei mele”

FOTO: DC News
FOTO: DC News

Simona Halep este foate realistă în privința suspendării pe care o riscă dacă Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne menține decizia.

Simona Halep arată spre Academia lui Patrick Mouratoglou în privința situației în care se află, suspendată fiind pentru patru ani în dosarul dopajului cu roxadustat.

Fostul lider mondial a făcut apel la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne, iar cazul său va fi audiat la începutul lunii februarie. 

Simona Halep susține că menținerea acestei suspendări va avea un impact major asupra sa.  ”Patru anu înseamnă mult la vârsta mea, cel puțin. Dacă vor fi patru ani nu știu cum mă voi descurca. Probabil va fi sfârșitul carierei mele.

Și pentru ceva ce nu am făcut și nu este din vina mea, este și mai catastrofal”, a declarat Simona Halep într-un interviu pentru Euronews.

Mai mult decât atât, Simona Halep a vorbit și despre încetarea colaborării cu antrenorul francez Patrick Mouratoglou, cu care lucra din aprilie 2022, dar cu care nu a mai comunicat de câteva luni.

”Într-adevăr, a ieșit public. Mi-aș fi dorit să fi făcut asta puțin mai devreme. Am încetat să mai lucrez cu Academia (n.r. Mouratoglou) de ceva vreme.

Mereu am avut încredere, iar încrederea meaeste acum un pic zdruncinată. 

Pe viitor, nu știu cum va fi, dacă voi mai putea avea încrederea din nou”, a mai spus Simona Halep.

Mouratoglou își recunoaște vina

La începutul lunii noiembrie, tehnicianul a ieșit public și a recunoscut, în premieră, vina pe care o are în cazul sportivei din România.

”Sunt responsabil pentru ce s-a întâmplat, pentru că este echipa mea. Eu sunt, de fapt, cel care i-a dat acel colagen”, a spus antrenorul, care speră ca Tribunalul de Arbitraj Sportiv să îi facă dreptate Simonei.

”Sunt încrezător în ceea ce privește viitorul Simonei, respectiv apelul depus la Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS-CAS), pentru că este un tribunal independent.

Noi am reușit să identificăm de unde a apărut contaminarea. Noi i-am propus să ia colagen.

Noi i-am adus colagen de la o companie. Acest colagen s-a întâmplat să fie contaminat. Nu aveam de unde să știm. Sunt responsabil pentru ce s-a întâmplat, pentru că este echipa mea. Eu sunt, de fapt, cel care i-a dat acel colagen”, a declarat Mouratoglou., într-un interviu publicat pe contul său de Instagram.

Citește și: Cine este Candice Gohier, cea care a scos-o din circuit pe Simona Halep

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel