Simona Halep - Marta Koshtyuk, rezultat final în semifinala Transylvania Open

Simona Halep - Gabriela Ruse, Irina Begu - Irina Bara, în primul tur la Transylvania Open
Simona Halep - Gabriela Ruse, Irina Begu - Irina Bara, în primul tur la Transylvania Open

Simona Halep a reușit un meci perfect, sâmbătă seara, calificându-se în finala turneului Transylvania Open, de la Cluj Napoca, în dauna ucraineencei Marta Koshtyuk, pe care a învins-o cu uj categoric 6-0, 6-1, după 61 de minute de joc.

Halep a făcut un prim set perfect, la jumătatea căruia Kostyuk a solicitat un time out medical, motivat de o durere resimțită la coapsă.

În setul secund, ucraineanca a jucat ceva mai bine, reușind să câștige singurul game din meci, fără a-și găsi însă ritmul și fără a reuși să se opună jocului impecabil al Simonei Halep.

„Este un vis devenit realitate pentru mine, mi-am dorit foarte mult să joc finala aici”, a spus Simona Halep la interviul de pe teren. „Este un turneu acasă, unde îmi doresc întotdeauna să joc bine. Am făcut una dintre cele mai bune partide de tenis ale mele în această săptămână, sunt foarte motivată și abia aștept să joc finala de mâine."

În finală, Simona Halep o va întâlni pe estoniana Anett Kontaveit, favorita numărul doi a turneului, pe care o conduce cu 3-0 în întâlnirile directe, relatează Mediafax. 

Irina Bara, în finală la proba de dublu

 Perechea româno-georgiană alcătuită din Irina Bara și Ekaterine Gorgodze, s-a calificat sâmbătă în finala probei de dublu feminin, de la Transylvania Open, trecând în semifinală de cuplul Irina Begu/Andreea Mitu, după un meci deosebit de disputat, decis în supertiebreak.

Bara și Gorgodze s-au impus după un meci ce a durat o oră și 24 de minute, cu scorul de 6-3, 2-6, 10-7.

După un prim set câștigat cu 6-3, în care au realizat două break-uri, Bara și Gorgodze au cedat actul secund, în care au cedat 3 game-uri pe propriul serviciu.

În supertiebreak, Begu și Mitu au condus cu 4-7, însă Bara și Gorgodze au reușit să își adjudece următoarele 6 puncte consecutiv, asigurându-și un loc în finală, unde vor întâlni perechea câștigătoare din cealaltă semifinală, în care se confruntă cuplurile Dzalamidze/Juvan și Krunici/Pattinama Kerkhove, favoritele numărul 2 ale turneului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel