Simona Halep și-a aflat adversara la WTA 250 Hong Kong

Simona Halep revine la Hong Kong, la un turneu WTA 250, unde beneficiază de un wildcard.

Citește și: Japonia, fără principala jucătoare în meciul cu România, la BJK Cup. Naomi Osaka, accidentată, ratează finalul sezonului

Românca Simona Halep, beneficiara unui wildcard, va juca în prima rundă a turneului WTA 250 de la Hong Kong contra chinezoaicei Yue Yuan, a șasea favorită, potrivit tragerii la sorți efectuate sâmbătă. Turneul este programat în perioada 28 octombrie - 3 noiembrie, urmând ca ora disputei să fie anunțată zilele viitoare.

Pentru fostul lider mondial (33 ani, acum pe 869 WTA) va juca în premieră cu Yuan (26 ani, 44 WTA).

Prezențat Simonei Halep la Hong Kong este la numai câteva săptămâni de la a doua revenire în circuit, după ce în timpul acestei veri a stat departe de terenul de tenis din cauza unei accidentări la genunchi.

Astfel, Simona Halep a jucat la începutul lunii octombrie la WTA 125 de la Hong Kong, unde s-a oprit în optimile de finală, fiind învinsă de Anna Blinkova, cu scorul 6-2, 6-1. Meciul a durat doar 63 de minute, iar Smona Halep. deși a avut un început promițător și a condus cu 1-0 și 2-1, dar apoi nu a mai câștigat niciun punct, părând lipsită de mobilitate și de condiție fizică. În primul tur, Halep înregistrase prima victorie după o pauză de 778 de zile, din iulie 2022, când trecea de rusoaica Anastasia Potapova, cu 6-4, 3-6, 6-3, în primul tur de la Cincinnati.

De altfel, Halep, dublă campioană de Grand Slam (Roland Garros 2018 și Wimbledon 2019) nu mai jucase din mai, când era nevoită să abandoneze în primul tur la Trophee Clarins (WTA 125), de la Paris, la 7-5, 2-3 în meciul cu americanca McCartney Kessler.

Iar în primul meci de la revenire în circuitul profesionist după reducerea sancțiunii în cazul său de dopaj de la patru ani la nouă luni, la Miami Open, în 19 martie, a pierdut în turul inaugural în fața ibericei Paula Badosa, cu 1-6, 6-4, 6-3

Ana Bogdan, prezentă la Hong Kong

Pe tabloul principal la Hong Kong, turneu dotat cu premii totale de 267.082 de dolari, se află și Ana Bogdan (31 ani, 109 WTA), care va juca în primul tur contra australiencei Kimberly Birrell (26 ani, 111 WTA). Birrell a câștigat singura lor confruntare, anul trecut, în primul tur al calificărilor la Australian Open, cu 2-6, 6-2, 7-5, scrie Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel