Simona Halep și Jaqueline Cristian, forfait de la WTA 250 Rabat. Bianca Andreescu își amână revenirea în circuit

Simona Halep și Jaqueline Cristian au renunțat la turneul WTA 250 de la Rabat, ultima competișie înainte de Roland Garros.

Turneul WTA 250 de la Rabat, care precede Roland Garros, al doilea turneu de Gtand Slam al anului, a rămas fără mai multe jucătoare chiar înainte de start. Între acestea se află Simona Halep, care primise wild-card din partea invitaților, Jaqueline Cristian, Bianca Andreescu, sportiva din Canada cu origini românești, pentru care turneul din Maroc însemna revenirea în circuit pentru prima dată după august 2023. De asemenea, de pe tabloul principal mai lipsesc iberica Paula Badosa și belgianca Greet Minnen, potrivit Tennis Up to Date, citat de Eurosport.

Simona Halep, două luni pe ”tușă”

Amintim că Simona Halep a jucat, în baza unui wild-card, la turneul WTA 125 Trophee Clarins (Paris), în primul meci pe zgură după aproape doi ani, din turul secund de la Roland Garros în 2022. Însă românca a fost forțată să abandoneze din motive medicale, în urma unei accidentări la nivelul genunchiului. Potrivit sursei menționate, problemele medicale nu sunt minore, astfel că aceasta riscă să nu poată participa la Jocurile Olimpice,  26 iulie - 11 august, unde spera să obțină o derogare, având în vedere clasamentul slab pe care îl are, locul 1.149 WTA, dar și faptul că nu a evoluat în Billie Jean King Cup (fosta Fed Cup) în ultimul ciclu olimpic.

Citește și: Elisabeta Lipă (ANS) cere răbdare în cazul Simonei Halep: Intrarea în efort este extraordinar de grea

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel