Simona Pătruleasa a petrecut primele sărbători ca mămică

tn
tn

Crainica Știrilor Kanal D din weekend, Simona Pătruleasa, a avut parte de primele sărbători ca mămică, alături de fetița ei, Ingrid Maria Lucia, deși a fost prezentă și la pupitrul celor mai importante știri.

Frumoasa  prezentatoare a Știrilor Kanal D din weekend a petrecut Crăciunul și Revelionul acasă, alături de fiica sa, Ingrid Maria Lucia, împreună cu cei dragi.

Tânăra mămică și-a aranjat singură mesele festive, fără a neglija ținutele de ocazie pentru cel mai tânăr membru al familiei, micuța Ingrid.

“Ingrid, de Crăciun, a îmbrăcat o ținută de crăciuniță, iar de Revelion a schimbat două toalete speciale pentru acea noapte. Bineînțeles că a venit Moș Crăciun. (...)  A primit foarte multe jucării, acum e în perioada în care se bucură de orice jucărie muzicală”, a spus Simona Patruleasa.

Anul care tocmai s-a încheiat a fost cel în care prezentatoarea Știrilor Kanal D și-a îndeplinit cel mai mare vis, de a deveni mămică. Sărbătorile de iarnă au fost și ele cele mai frumoase, mai ales că micuța Ingrid a fost foarte cuminte. ”În noaptea dintre ani a stat trează până la 3, a vrut și ea să petreacă Revelionul”, a mai adăugat aceasta.

Simona Pătruleasa vă așteaptă în fiecare sâmbătă și duminică, de la ora 19.00, la Știrile Kanal D.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel