Sindicaliștii din penitenciare, nemulțumiți de tăierea voucherelor de vacanță: ”Ar reduce nivelul de satisfacție și de loialitate al angajaților față de locul de muncă”

Sindicaliștii din penitenciare. FOTO: Agerpres
Sindicaliștii din penitenciare. FOTO: Agerpres

Sindicaliștii din penitenciare se împotrivesc propunerii lui Nicolae Ciucă în legătură cu eliminarea voucherelor de vacanță pentru bugetarii cu venituri de peste 10.000 de lei brut.

Federația Sindicatelor din Administrația Națională a Penitenciarelor (FSANP) se împotrivește propunerii președintelui PNL, Nicolae Ciucă, de a elimina voucherele de vacanță pentru bugetarii cu venituri lunare mai mari de 10.000 de lei brut.

Potrivit unui comunicat al FSANP, sindicatele din penitenciare acuză că măsura propusă de Nicolae Ciucă, pe care l-au numit ”bugetarul de lux” și despre care spun că își care cumulează salariul cu pensia, ”este vădit discriminatorie și neconstituțională”. Mai mult decât, spun sindicaliștii, ”propunerea șefului PNL, Nicolae Ciucă, ar reduce nivelul de satisfacție și de loialitate al angajaților față de locul de muncă”.

Citește și: Propunerile premierului Marcel Ciolacu pentru economie la buget: Dispar funcții, indemnizații, vouchere și instituții - SURSE

FSANP: Milioane de români sunt forțați să ducă o viață plină de rețineri

”Introducerea voucherelor de vacanță s-a dovedit a fi o soluție benefică industriei turismului din România, menținută chiar de guvernul condus de Nicolae Ciucă. Sindicatele din penitenciare consideră că factorii determinanți în schimbarea poziției șefului PNL au fost incompetența și inconsecvența acestuia în luarea deciziilor potrivite pentru România.

Sindicatele din penitenciare nu mai au încredere în raționamentul bugetarului de lux, Nicolae Ciucă, și consideră că fostul prim-ministru a înglodat România în datorii, nereușind să asigure un trai decent sutelor de mii de pensionari români. Din vina proastei guvernări Ciucă, astăzi, milioane de români sunt forțați să ducă o viață plină de rețineri și să devină vânători de reduceri în magazine”, se arată în comunicatul FSANP.

Citește și: Bugetul pe 2023, făcut de "un foarte bun vorbitor la talkshow-uri". Mircea Coşea îl face praf pe Adrian Câciu: "Bugetul, chestiune letală pentru economie"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel