Singura diferență dintre gluma lui Ciucă de la Măruță și gluma de la DCNews. Viralul zilei / video

Inquam Photos / George Călin
Inquam Photos / George Călin

În cadrul unei emisiuni la DCNews, Nicolae Ciucă a reușit să surprindă cu o replică amuzantă, răspunzându-i subtil lui Mihai Tudose în legătură cu rolul acestuia în întărirea relațiilor economice cu Japonia, întăriri care au lipsit cu desăvârșire. Jurnaliștii Radu Buzăianu și Răzvan Zamfir, realizatorii emisiunii „Bună, România” de la B1 TV, au apreciat gluma lui Nicolae Ciucă, remarcând că „a fost chiar bună”.

Nicolae Ciucă a fost prezent în studioul DCNews alături de analistul politic Bogdan Chirieac și Anca Murgoci, redactor-șef DCNews. În emisiune s-a discutat despre tensiunile recente dintre PSD și PNL, despre candidatura liderului liberal la președinția României, viitorul țării după alegerile de la sfârșitul anului și posibilele consecințe ale unei eventuale destrămări a Guvernului. Printre subiectele principale abordate s-a numărat și reacția lui Mihai Tudose la adresa lui Nicolae Ciucă, după "prestația sa de ostaș la emisiunea cu Măruță".

Gluma lui Mihai Tudose a fost: „Am văzut și revăzut “prestația” ostașului Ciucă la emisiunea cu Măruță….Doamne apără și păzește…..!!!Ăsta ne bagă în război convins ca a semnat pacea!”

În emisiunea de la DC News, Nicolae Ciucă i-a răspuns lui Mihai Tudose: „Mie mi-a plăcut că au venit niște oameni să ne spună cum au interpretat ei, ce s-ar putea întâmpla dacă eu aș fi președinte, și așa mai departe. Aici mă refer la Mihai Tudose. Nu o să comentez ce a zis Mihai Tudose, pentru că îl respect atât de mult pentru modul în care a contribuit fundamental la întărirea relațiilor economice cu Japonia. Mă opresc aici. A fost semnat chiar tratatul de colaborare economică în Muzeul Satului de la București”.

La ce se referă gluma lui Nicolae Ciucă despre Mihai Tudose

 

În 2018, Mihai Tudose îl lăsa cu ochii în soare pe Shinzo Abe, premierul de la acea vreme al Japoniei. Un premier japonez venea în România, lucru care se întâmplă o dată la 20-30 de ani, și n-a mai fost primit de Mihai Tudose, premier la acea vreme, pentru că acesta a ales să demisioneze exact în ziua respectivă. Întâlnirea ar fi fost o premieră în istoria relațiilor diplomatice dintre cei doi, dar fix atunci, România se afla în criză politică după demisia lui Tudose. 

 

3. -imagine fara descriere- (ciuca-dcnews_97956400.jpg)

Radu Buzăianu și Răzvan Zamfir, realizatorii emisiunii „Bună, România” de pe postul de televiziune B1 TV, au apreciat gluma făcută de către liderul liberal în momentul în care a fost provocat de Anca Murgoci, și au zis: „Gluma lui Ciucă de la DCNews chiar a fost bună".

Radu Buzăianu: Era Anca Murgoci acolo, jurnalista de la DCNews, ați văzut cum era cu Domnul Ciucă? I-a zis că ar vrea să-l audă și glumind. 


Răzvan Zamfir: Anca Murgoci e jurnalistă, trebuie să ceară probe. S-a auzit că domnul Ciucă e haios și Anca Murgoci a cerut dovadă. Te obligă normele deontologice, trebuie să ceri probă: Am auzit că sunteți amuzant, dacă puteți să demonstrați, că așa de afirmații fără acoperire suntem deja prea plini. Știi care este singura diferență dintre gluma de la Măruță și gluma de la DCNews? 

Radu Buzăianu: Gluma asta a fost bună!

Răzvan Zamfir: Diferența e că gluma asta chiar a fost mișto, mie chiar mi-a plăcut. Asta a fost haioasă. Cum a zis-o el (Nicolae Ciucă n. red.): Dom'le, Tudose era mai șmecher pe relația cu Japonia din ce știam. Pentru că Tudose o tot dă în bășcălie, e caterincos. 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
NoMy - smt4.5.3
pixel