Sir Ian McKellen, actorul personajului Gandalf, ”bine dispus” după ce a căzut de pe scenă

Captură de ecran / Foto: Video Youtube RAZR
Captură de ecran / Foto: Video Youtube RAZR

Citește în articol mai multe despre actorul Sir Ian McKellen.

Sir Ian McKellen este ”bine dispus” după ce a căzut de pe scenă în timpul unei reprezentații a piesei ”Player Kings” la Teatrul Noël Coward din Londra.

Actorul, în vârstă de 85 de ani, a strigat după ce a căzut și a părut că are dureri înainte ca un membru al personalului să se grăbească să urce pe scenă luni seară.

Sir Ian jucase într-o scenă de luptă când a părut că își pierde echilibrul. A fost dus la spital, iar piesa a fost anulată.

Un purtător de cuvânt al teatrului a declarat ulterior că Sir Ian a fost supus unei tomografii, iar medicii au spus că ”se va recupera rapid și complet”.

”Ian este bine dispus”, a spus purtătorul de cuvânt.

Se așteaptă ca el să se întoarcă pe scenă miercuri, pentru o reprezentație matinală a piesei.

”Player Kings” este o producție a piesei lui Shakespeare ”Henric al IV-lea, Părțile Întâi și a Doua” și a început să ruleze în Teatrul West End timp de 12 săptămâni în aprilie.

Sir Ian - care îl interpretează pe John Falstaff - se învârtea în jurul unei scene de bătălie în care erau implicați Prințul de Wales și Henry Percy când a căzut din fața scenei.

S-a întâmplat atât de repede încât la început părea că face parte din spectacol, dar actorul a strigat și personalul s-a grăbit să îl ajute. Luminile s-au aprins și personalul a evacuat teatrul.

Așteptat să revină

Reprezentația de marți a fost anulată "pentru ca Ian să se poată odihni", a declarat purtătorul de cuvânt, dar a adăugat că actorul este așteptat să revină miercuri, conform BBC.

Purtătorul de cuvânt a mulțumit, de asemenea, celor doi medici Rachel și Lee care erau ”la îndemână în public” și personalului din sală pentru sprijinul acordat.

Paul Critchley din orașul Downham Market, din comitatul Norfolk, care urmărea piesa, a declarat că a fost un ”șoc” să-l vadă pe Sir Ian căzând de pe scenă ”direct în fața publicului”.

Printre rolurile anterioare ale lui Sir Ian din Shakespeare se numără Richard al II-lea, Coriolanus, Iago, Richard al III-lea, Regele Lear și Macbeth. De asemenea, el va juca rolul lui Hamlet, într-o nouă adaptare cinematografică regizată de Sean Mathias.

Printre rolurile sale pe ecran se numără Gandalf în trilogiile ”Stăpânul inelelor” și ”Hobbitul” și Magneto în filmele ”X-Men”, precum și roluri în ”Frumoasa și bestia”, ”Codul lui Da Vinci” și ”Mr. Holmes”.

Actorul a apărut, de asemenea, în 10 episoade din serialul ”Coronation Street”, în rolul intrigantului autor de romane de dragoste Mel Hutchwright.

În urmă cu cinci ani, Sir Ian a fost nevoit să anuleze o reprezentație cu ”Regele Lear” la teatrul Duke of York din Londra, după ce s-a rănit la picior în timp ce alerga să prindă un tren, dar s-a asigurat că publicul se va distra, stând pe scenă și răspunzând la întrebări.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.5.3
pixel