Siria va răspunde la atacurile Israelului, dar “la momentul oportun”

atac siria
atac siria

După atacul de sâmbătă noaptea supra unor baze militare din  nordul Damascului, Siria   a atenţionat că va alege momentul potrivit pentru a răspunde raidurilor desfăşurate  de Israel, a declarat luni, la Beirut, un responsabil politic sirian apropiat regimului de la Damasc. Cel puţin 42 de militari sirieni au fost ucişi, iar alţi aproximativ 100 sunt de negăsit, după raidul israelian din noaptea de sâmbătă, când creștinii sirieni sărbătoreau Învierea Domnului.

 Siria va răspunde agresiunii israeliene, dar va alege momentul oportun pentru a face acest lucru. Acest lucru nu se va întâmpla imediat, deoarece Israelul este în stare de alertă, a avertizat responsabilul citat, potrivit AFP.

 "Vom aştepta, dar vom răspunde, a adăugat sursa menţionată.

 Israelul a desfăşurat, vineri şi duminică, două raiduri în Siria, afirmând că vrea să împiedice un transfer de arme către mişcarea libaneză Hezbollah, aliată a Damascului şi Teheranului.

 Potrivit Siriei, statul evreu a atacat în noaptea de sâmbătă spre duminică trei poziţii militare la nord-vest de Damasc, cu rachete lansate din avioane venite din Israel prin Liban.

 Cel puţin 42 de militari sirieni au fost ucişi, iar alţi aproximativ 100 sunt de negăsit, după raidul israelian care a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică împotriva a trei poziţii militare situate la nord de Damasc, a anunţat o organizaţie neguvernamentală.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel