Slăbiciunile care ar putea să o saboteze Kamala Harris. Experții dezvăluie defectul principal al vicepreședintelui

Sursa Foto: Agerpres
Sursa Foto: Agerpres

Vicepreședinta Kamala Harris a fost analizată de către unii dintre cei mai pricepuți analiști și strategi politici din SUA. Slăbiciunile care o pot sabota în dezbatere și campanie au fost abordate de către aceștia.

Vicepreședinta Kamala Harris va participa marți seara la cea mai importantă dezbatere politică din cariera sa, însă are un istoric destul de mixt pe scenă.

Harris a luat parte la mai multe dezbateri prezidențiale alături de un grup de democrați aspiranți în timpul campaniei sale prezidențiale eșuate din 2020, când s-a străduit să se evidențieze și să devină virală.

Dezbaterea de marți cu Harris marchează a șaptea dezbatere generală pentru Trump de la alegerile din 2016, în timp ce pentru Harris este prima confruntare cu un candidat republican la președinție.

Strategi politici care au pregătit candidați republicani au vorbit cu DailyMail despre punctele forte și slăbiciunile lui Harris în dezbateri.

Candidații care folosesc replici pregătite riscă să pară falși și calculați

Harris este foarte bună în pregătirea, repetarea și folosirea replicilor gândite în avans, deși încercările ei de a deveni virală nu au întotdeauna succes.

„Ea va avea pregătite o serie de replici,” a spus strategul republican Kevin Spillane, care a fost consilier al rivalului lui Harris, Steve Cooley, în cursa pentru funcția de Procuror General al Californiei din 2010.

Spillane a avertizat că acei candidați care folosesc replici pregătite riscă să pară falși și calculați. Punctul slab al lui Harris, a spus el, este reticența de a se implica în detalii legate de politicile publice.

„Nu este cineva care să fie cu adevărat interesat de politici, ci mai degrabă de putere,” a declarat Spillane.

Marc Short, un consilier politic al fostului vicepreședinte Mike Pence, a fost de acord că Harris este abilă în folosirea replicilor și atacurilor repetate.

„Cred că este bună în a-și crea și încerca să capteze acel moment viral,” a spus Short pentru DailyMail.com.

El a descris faimosul episod al lui Harris, „Vorbesc eu,” ca un moment clar pregătit de campania lui Harris pentru a crea un „moment de înfruntare a unui bărbat” împotriva lui Pence.

Short a spus că orice republican bărbat ar avea dificultăți în a dezbate cu o femeie democrat de culoare.

„În lumea media de astăzi, cred că este o provocare, sincer, să dezbați cu o femeie minoritară,” a declarat el.

Însă, Short a spus că Harris a fost deficitara în dezbaterea sa cu Pence în ceea ce privește detaliile de politică. Când Pence s-a concentrat pe agenda radicală a ei și al lui Biden, a spus el, Harris a avut dificultăți în a-și explica abordarea.

„Am rămas cu impresia că, după dezbatere, ea ar fi trebuit să fie mai bine pregătită,” a adăugat el.

Short a amintit că a fost regretabil că media a concentrat majoritatea comentariilor despre dezbatere pe o muscă care a aterizat pe capul lui Pence și a rămas pe părul său alb mai mult de două minute, deoarece el credea că vicepreședintele a câștigat câteva puncte împotriva lui Harris.

„Este păcat. De fapt, am crezut că a fost o dezbatere substanțială,” a spus Short.

Cea mai mare slăbiciune a lui Harris este...râsul ei. "Teoria mea despre acel râs ridicol al ei este că o face neautentică și știe asta"

Harris tinde să se împotmolească în detaliile politice, evitând de obicei complet aceste subiecte, deoarece descrierile ei se transformă adesea în „salate de cuvinte.”

Trump însuși a subliniat că argumentele uneori spirale ale lui Harris sunt neprezidențiale.

„Ea vorbește în rime, este ciudat, modul în care vorbește,” a spus el într-un interviu din 2023. „Este ciudat, totul este ciudat, aceasta nu este o președintă a Statelor Unite.”

Spillane a spus că cea mai mare slăbiciune a lui Harris este râsul ei, descriindu-l ca o dezvăluire pentru public că nu este pregătită.

„Teoria mea despre acel râs ridicol al ei, care îi enervează pe atât de mulți oameni, este că ea este neautentică și știe asta, încercând să fie mai plăcută și mai umană,” a declarat el, conform Daily Mail.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
NoMy - smt4.5.3
pixel