Slobozia: Revelionul a fost sărbătorit în avans cu 24 de ore

4
4

Locuitorii din Slobozia au sărbătorit Revelionul cu 24 de ore în avans față de ceilalți români. Motivul: criza economică și costul tarifelor mari practicate de atiști pentru spectacolele oferite cu ocazia trecerii în Noul An.

Astfel, sute de persoane au asistat, în noaptea de vineri spre sâmbătă, în Piaţa Revoluţiei din Slobozia, la un spectacol de sfârşit de an, autorităţile hotărând să devanseze evenimentul care ar fi trebit să aibă loc în noaptea de Revelion din cauza tarifelor mari pentru concerte practicate de cântăreţi.

La spectacolul care s-a derulat pe parcursul a patru ore, Andreea Bănică, DJ Rynno, Sylvia şi artişti locali au încântat publicul de câteva sute de localnici, în special tineri.

Autorităţile locale spun că s-au gândit în special la tineri atunci când au organizat spectacolul de Revelion mai devreme, mai ales la cei care nu au bani să plătească un bilet la restaurant, la munte sau în străinătate.

Pentru noaptea dintre ani, locuitorii din Slobozia sunt aşteptaţi din nou în Piaţa Revoluţiei pentru a admira un frumos foc de artificii, pentru care au fost cheltuiți 30.000 de lei.

Ionel Constantin, directorul Direcţiei de Sport şi Tineret din Primăria Slobozia, și-a exprimat dorința de a-i avea alături pe locuitorii din Slobozia și în noaptea Revelionului: ”Noi îi aşteptăm pe oameni şi la pragul trecerii dintre ani pentru a ciocni o cupă de şampanie şi a asista la un spectacol pirotehnic".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel