Smântână de post. Cum se prepară. Gata în 3 minute!

Fie că o consumi pe sărmăluţe sau amestecată cu mămăliguţă, smântâna este delicioasă. Dar cum te poți bucura de ea şi în post, fără să calci strâmb? Smântâna de post este răspunsul. Nu-ţi vine să crezi? Ei bine, este un preparat delicios, rapid şi sănătos. Iată cum se face.

Ingrediente smântână de post

100 ml lapte de soia
170 ml ulei de floarea soarelui/arahide
3-4 picături zeamă de lămâie
sare

Cum se prepară smântâna de post

Se pune, într-un borcan înalt, laptele la temperatura camerei, uleiul, câţiva stropi de zeamă de lămâie şi sarea. Se mixează, la viteză maximă, pentru 2-3 minute. Smântâna vegetală capăta treptat o textură cremoasa, perfectă pentru preparatele de post, vegetariene sau vegane. Se poate folosi imediat sau se poate conserva în frigider, într-un vas închis ermetic, pentru maxim 1 săptămâna, scrie lauraadamache.ro.

Vezi și: De ce să pui sare în paharul de vin. Trucul specialiștilor, care te va surprinde. Rezultat fantastic!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.5.3
pixel