Smiley și Bartoș, GOLDEN BUZZ la "Românii au Talent". "Ești fascinantă"

Smiley și Pavel Bartoș au oferit primul Golden Buzz al serii, în emisiunea "Românii au Talent".

Daria Călăgăru, o fetiță de 11 ani din Deva, i-a făcut pe Smiley și Pavel Bartoș să apese primul Golden Buzz al serii, în emisiunea "Românii au Talent", difuzată pe Pro TV. Aceasta a interpretat un număr de dans pe hoverboard, un moment rar întâlnit. 

Întregul moment a fost realizat de ea

"E prima dată când văd așa ceva, dar le dai idei copiilor. De unde ideea aceasta de a face spectacol așa, se predă undeva?", a întrebat-o Andra.

"Acesta nu pot să spun că e un sport, nu se predă niciunde. Este ca un hobby al meu și l-am văzut doar pe YouTube. Alții nu fac coregrafii, fac scheme, dar nu le includ în coregrafii. Momentul a fost creat de mine, totul e făcut de mine", a spus Daria pe scenă. 

Ce mesaj a găsit în piesa aleasă

"Tot ce vedem acum este expresia creativității unor copii liberi. Daria, ești fascinantă și vreau să te aplaud pentru lucrurile astea pe care tu le-ai descoperit intuitiv. Ești o fată foarte deșteaptă. E cu totul o altă generație!", a spus Andi Moisescu.

Întrebată de Florin Călinescu ce mesaj a găsit în piesa pe care a ales-o, Daria a răspuns: "Don't let me down înseamnă Nu mă lăsa să cad. Acesta e un mesaj transmis către Dumnezeu și către bunicii mei care se află cu el".

Smiley și Pavel Bartoș i-au dat Golden Buzz-ul

"Eu nu am văzut niciodată așa ceva, iar faptul că tu ai învățat singură să faci lucrurile astea, când nu există o școală pentru ceea ce faci, că și-ai făcut singură coregrafia, că vorbești așa frumos și că ești o fată atât de inteligentă, ne-a determina să-ți dăm Golden Buzz-ul. Credem că viitorul vă aparține vouă", au spus Smiley și Pavel Bartoș.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel