EXCLUSIV  SMS către Kovesi privind prezidențialele 2024. Tache și Chirieac: E știrea zilei / video

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Photos / Octav Ganea

Dacă până acum, Mugur Ciuvică excludea o candidatură a Laurei Codruța Kovesi la prezidențiale 2024, avem o răsturnare de situație.

Până în prezent, Mugur Ciuvică a spus că este sigur că Laura Codruța Kovesi nu va candida la prezidențiale 2024. Sunt cunoscute deja celebrele replici între Bogdan Chirieac și Mugur Ciuvică în care acesta din urmă spunea că este ferm convins că fosta șefă DNA nu va intra în nicio cursă electorală.

2. Inquam Pho... (procuroarea-mihaiela-iorga-moraru--propusa-sef-in-dna--a-dus-un-lung-razboi-cu-laura-codruta-kovesi_79586600.jpg)

Acum... președintele Grupului de Investigații Politice a spus că un SMS ar putea să-i decidă soarta procurorul șef al Parchetului European. Un SMS, venit la timpul lui, ar putea să o trimită pe Laura Codruța Kovesi la prezidențiale 2024.

„Dacă Laura Codruța Kovesi nu primește SMS de la entitatea telefonică... nu se bagă la prezidențiale. Și nu va primi SMS pentru că nu este nevoie de ea.

Dar dacă vreun partid rupe coaliția și face răutăți - deși nu se va întâmpla așa ceva -  dacă ar fi vreo criză, cădere de Guvern etc - nu este imposibil ca Laura Codruța Kovesi să primească un SMS. Dar doar atunci... și oricum nu va primi niciun SMS. Partidele sunt cuminți și, la momentul potrivit, se va da un SMS cu un nume, cum ar fi... Gigel. De Gigel avem nevoie, este extraordinar! ”, a zis Mugur Ciuvică.

3. Sursa foto... (kovesi--candidat-la-prezidentiale-din-partea-usr-chirieac-este-o-realitate---ciuvica-napoleon-se-intoarce-in-romania-sa-va-aduca-usr-ul-la-guvernare_09676000.jpg)

„În sfârșit! Mugur Ciuvică ia în calcul posibilitatea - chiar și de 1% - să primească SMS de la entitatea telefonică”, a zis și Diana Tache.

„Am zis că există această posibilitate doar DACĂ. Dar acel DACĂ nu se va întâmpla”, a continuat Mugur Ciuvică.

„Da, dar până acum ați exclus cu desăvârșire”, a zis jurnalista la DC News și DC News TV în emisiunea „Miercurea Neagră”.

„Nu va primi niciun SMS pentru că, în acest moment, este suficient domnul Voineag, șeful DNA, nu este nevoie și de Laura Codruța Kovesi”, a mai zis Mugur Ciuvică.

„Dar nu o punem pe Laura Codruța Kovesi procuror la DNA. Vorbeam de prezidențiale”, a zis și Bogdan Chirieac.

„Eu am zis că dacă se apucă cineva de vreo revoluție, abia atunci vine zeița. Zeița are acum vreo 20.000 de euro pe lună și stă cuminte la Parchetul European pentru că nu a primit SMS și nici nu va primi”, a zis Mugur Ciuvică.

Vedeți aici întreaga emisiune „Miercurea Neagră”:

Youtube video image

Din septembrie 2019, Laura Codruța Kovesi ocupă funcția de procuror-șef la Parchetul European, pe o perioadă de șapte ani.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel