Şniţelele de pui se fac foarte uşor şi sunt delicioase. Vă prezentăm o reţetă pe care orice gospodină trebuie să o încerce.
Piept de pui
Sare
Piper
4 linguri de făină
3 ouă
Ulei
2 căţei de usturoi
Pasul 1. Se bate carnea de pui cu ciocănelul de lemn.
Pasul 2. Spargeţi ouăle într-un castronel şi adăugai un praf de sare, piper şi usturoiul zdrobit. Amestecaţi bine toate ingredientele.
Pasul 3. Treceţi carnea prin amestecul de ou, apoi prin făină, după care trebuie să o prăjiţi în ulei încins.
La final, scoateţi şniţelele pe un şerveţel. Acesta va absorbi uleiul, iar şniţelele nu vor fi greţoase.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
de Val Vâlcu