Snoop Dogg a făcut un anunț important. Fanii îl încurajează

Fiica lui Snoop Dogg a suferit un accident vascular cerebral sever la doar 24 de ani/Facebook
Fiica lui Snoop Dogg a suferit un accident vascular cerebral sever la doar 24 de ani/Facebook

Snoop Dogg a dezvăluit că renunță la obiceiul său de a fuma.

Rapperul emblematic, al cărui brand a fost strâns legat de consumul de marijuana încă de la începutul carierei sale, a folosit Instagram-ul joi pentru a dezvălui că renunță la acest obicei.

"După multă chibzuință și discuții cu familia mea, am decis să renunț la fumat", a scris Snoop în postarea sa. "Vă rog să respectați intimitatea mea în acest moment."

La vârsta de 52 de ani, el a subliniat în descriere: "Renunț la fumat." Nu a dezvăluit alte detalii.

Secțiunea de comentarii a postării a fost rapid inundată de fani sceptici.

"Spune că nu e așa, Doggfather!," a comentat un fan, în timp ce altul a scris, "Nu vei renunța niciodată, doar faci o pauză..."

Cu toate acestea, mulți alți fani au fost rapizi să-și arate susținerea pentru icon-ul hip-hop, un fan comentând, "E atât de bine, poți să reușești!"

Snoop, cu numele său real Calvin Broadus Jr., a fost foarte deschis în privința pasiunii sale pentru marijuana pe parcursul carierei sale muzicale care a durat decenii. Rapperul de la "Gin and Juice" a dezvăluit chiar că a angajat un rulator de joint-uri personal cu normă întreagă, numit Renegade Piranha.

Anul trecut, Renegade a dezvăluit că a rulat "peste 450.000 de joint-uri" pentru Snoop de când și-a câștigat postul. Ea a adăugat: "Fac aproximativ jumătate de kilogram pe zi, adică 75 până la 150 de joint-uri."

Snoop Dogg s-a născut pe 20 octombrie 1971, în Long Beach, California.

A devenit una dintre cele mai notabile și influente figuri din industria muzicală hip-hop.

Snoop Dogg și-a făcut debutul în industria muzicală în anii '90 și a devenit cunoscut pentru stilul său relaxat, vocea distinctivă și versurile sale caracteristice. Albumul său de debut, "Doggystyle" (1993), a fost un succes imens și a stabilit bazele carierei sale. A continuat să lanseze numeroase albume de succes, inclusiv "Tha Doggfather" și "Doggumentary".

Pe lângă cariera sa muzicală, Snoop Dogg a fost implicat în diverse proiecte. A jucat în filme și emisiuni de televiziune, a fost gazda emisiunii de televiziune "Snoop Dogg's Father Hood", și a avut colaborări cu alți artiști renumiți. De asemenea, el este cunoscut pentru afinitatea sa față de cultura canabisului și a fost un susținător activ al legalizării marijuana în unele jurisdicții.

Snoop Dogg a devenit o figură iconică în lumea muzicii hip-hop și continuă să fie activ în industrie și în alte domenii ale divertismentului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel