Șobolan, fugă pe holurile Ministerului Economiei. Vâlcu - Zamfir: Hai, până aici!

Un șobolan a fost surprins pe holurile Ministerului Economiei. 

Un șobolan a fost filmat în timp ce alerga pe holurile Ministerului Economiei. 

În plin scandal al șobolanilor în Sectorul 1, condus de Clotilde Armand, și în contextul în care ministrul Economiei, Claudiu Năsuim a declarat că de deratizare se ocupă Clotilde Armand, șobolanii își fac de cap. 

"Imagini șocante din Bucureștiul zilelor noastre, ba chiar dintr-un loc unde ai fi zis: Hai, până aici! Șobolanul pe care-l vedeți pe ecran este în interiorul Ministerului Economiei. Lângă Piața Victoriei. Colegii mei nu au reușit să obțină o reacție până acum din partea celor din minister. Am aflat până acum că șobolanul atacă oamenii la ieșirea din casă, că pătrund în casă peste oameni, ei iată că acum au pătruns și în ministerele României", a spus Oana Zamfir. 

"Așa cum se întâmplă în toată Capitala. Nu cred că se duce să fie legitimat la poartă, să lase cartea de identitate la portar când urcă la Ministrul Economiei sau la Primarul Sectorului 1, unde se află acest minister", a completat Val Vâlcu. 

Oana Zamfir: Vă așteptați să spună doamna Clotilde Armand că a fost dus de către cineva din PNL acolo, adversarii săi din Consiliu?

Val Vâlcu: Să spună Clotilde Armand așa ceva?

Oana Zamfir: Care șobolani, că nu mai sunt! Nu a rezolvat dânsa criza din Sectorul 1? Și criza șobolanilor și criza gunoaielor și a plecat în vacanță...

Val Vâlcu: Ce a făcut, i-a bătut? Cum a rezolvat criza, că nu se face deratizare nicăieri în București.

Am deslușit misterul din Sectorul 1. Planul lui Armand. Acum se leagă totul

Bucureștiul este unul dintre orașele cu o istorie aparte, cu clădiri impozante și arhitectura deosebită, motiv pentru care, la sfârșitul secolului al XIX-lea a primit denumirea de "Micul Paris" sau "Parisul de Est".

Odată cu creșterea economică de la acea vreme, cu existența fabricilor de tutun, bere sau textile și cu dezvoltarea industrială a orașului au început să fie ridicate tot mai multe clădiri impunătoare, cu arhitectură asemănătoare celor franțuzești, dintre ele amintind Arcul de Triumf, Palatul CEC, Palatul Kretzulescu și Palatul Cotroceni.

Iată că, asemenea Parisului, "Micul Paris" avea propriul Arc de Triumf, identic cu cel original, dar la o dimensiune mult mai mică, amplasat chiar în Sectorul 1.

În plus, odată cu primirea noii denumiri, unele dintre cele mai reprezentative nume ale țării, precum I.L. Caragiale, Constantin Brâncuși, George Enescu sau Emil Cioran, aveau tot mai multe legături cu Parisul, capitala Franței, iar atmosfera bucureșteană, vestimentația și gesturile de la acea vreme copiau intrutotul stilul parizian.

"Micul Paris", de la arhitectură și cultură, la gunoi, putoare și domnia șobolanilor

Acum, lucrurile s-au schimbat complet, iar de câteva luni, definiția și prezentarea "Micului Paris" se apropie de "adevăr" și se axează pe Sectorul 1, cel care continuă să copieze și să adopte diverse elemente din Franța prin prezența primarului... francez, Clotilde Armand, care a și promis că va transforma Sectorul 1 în "Micul Paris".

"Sectorul 1 trebuie să devină un sector frumos, cu clădirile de patrimoniu puse în valoare, cu o viață care să atragă turiștii. Dacă voi fi primarița Sectorului 1, voi oferi o foarte bună imagine a Bucureștiului. Sunt franțuzoaică prin naștere și româncă prin alegere și adopție", a declarat Clotilde Armand.

Zis și făcut, doar că pe dos!... citește mai departe AICI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2025 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel