Urmărește emisiunea live


Tragedie în fotbal: Internaționalul grec găsit mort în piscina casei. Avea doar 31 de ani

Foto: captură video Youtube Sheffield United FC
Foto: captură video Youtube Sheffield United FC

Este doliu în lumea fotbalului.

Internaţionalului elen George Baldock, fotbalistul echipei Panathinaikos Atena, a fost găsit mort, miercuri. în piscina casei sale din suburbia Glyfada, din sudul Atenei, au anunţat surse din poliţia greacă, citat de agenţiile internaţionale de presă. Cauza morţii rămâne necunoscută pentru moment, transmite Agerpres.

Poliţia a încercat resuscitarea jucătorului de 31 de ani, născut în Mare Britanie, dar fără izbândă, a precizat un oficial, așa că decesul  acestuia a fost pronunţat la ora 22:00.

George Baldock, care avea origini elene şi a adunat 12 selecţii în naţionala Greciei, s-a transferat în mai la Panathinaikos de la Sheffield United, după ce echipa engleză a retrogradat din Premier League. El a evoluat anterior pentru MK Dons şi Oxford United.

Clubul Sheffield United a anunţat că este în şoc şi foarte trist la aflarea acestei veştii tragice despre decesul popularului jucător, care a petrecut şapte ani la gruparea de pe Bramall Lane.

Performanțele lui George Baldock



Baldock a avut patru apariţii pentru Panathinaikos, inclusiv una în remiza (0-0) cu Olympiakos, din weekendul trecut, dar nu a fusese inclus în lotul Greciei pentru meciul din Liga Naţiunilor cu Anglia, de joi, de pe Wembley.

Fundaşul englez Harry Maguire (Manchester United), fost fotbalist la Sheffield United, a postat pe Instagram o fotografie cu Baldock, alături de un emoji cu inima frântă şi RIP (Rest in Peace - Odihneşte-te în pace).

Cu tristeţe şi durere adâncă, echipa naţională şi Federaţia Elenă de Fotbal îi spun adio lui George Baldock, a transmis naţionala Greciei pe Facebook.

Nu există cuvine pentru a descrie durerea cauzată de vestea pierderii premature a unuia dintre tinerii noştri. E un moment de reculegere. Condoleanţe familiei sale, mai adaugă mesajul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
NoMy - smt4.5.3
pixel