Șocant: Fetiță de zece ani, violată și ucisă. Cine este cel acuzat

Cazul unei fetițe violate a șocat locuitorii municipiului Satu Mare. Fetița de doar zece ani a fost violată în 6 octombrie, apoi a fost sufocată prin strangulare, pusă într-un sac și aruncată pe malul unui lac. Tânărul acuzat, de doar 23 de ani, era iubitul surorii mai mari a fetiței. Cazul fetei a atras atenția mass-mediei după ce mama acesteia a dat-o dispărută. Mama fetei a crezut că aceasta a fugit de acasă pentru că o punea să aibă grijă de cei doi copii ai surorii mai mari, care are doar 16 ani. Ultimul drum al fetei a fost spre biserică. 

"În data de 6 octombrie a convins minora D.V.P., în vârstă de 10 ani, să-l însoţească până la coliba improvizată, loc în care a întreţinut, prin constrângere, raport sexual cu aceasta, după care a strangulat-o, sperând ca în acest mod violul să nu fie descoperit, după care a aruncat cadavrul. În perioada 6-10 octombrie a participat zilnic la acţiuni de căutare a minorei, pentru a nu trezi suspiciuni organelor de poliţie şi aparţinătorilor victimei", se arată în comunicatul Parchetului de pe lângă Tribunalului Satu Mare, potrvit Agerpres.

Tânărul a fost prezentat instanţei de judecată în noaptea de vineri spre sâmbătă, dispunându-se arestarea sa pentru 29 de zile pentru viol şi omor calificat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel