ŞOCANT! Maidanezii din China au parte de o moarte îngrozitoare - VIDEO

Un clip postat pe internet ne face să ne gândim dacă problema eutanaiserii maidanezilor este cu adevărat importantă. Filmuleţul arată felul în care chinezii maltratează animalele înainte ca blana acestora să fie exportată, iar carnea să ajungă în bucătăriile restaurantelor.

Zeci de milioane maidanezi trec prin chinuri greu de imaginat în fiecare an, în China. Cererea de blană de câine este foarte mare, iar ce nu merge la export ajunge în rasturante.

Totuşi chinzii nu se mulţumesc să omoare câinele, ci îl supun la torturi grozanice înainte să îşi dea ultima suflare.

Maidanezii sunt mai întâi capturaţi de pe stradă şi băgaţi în cuşti de metal. După ce ajung la destinaţie, cuştile sunt aruncate din camion pe pământ. Coşmarul începe abia când animaelele sunt scoase din cuşcă. Fiecare câine este lovit puternic la cap. Dacă masa câinelui nu este mare, muncitorii îi apucă de membrele inferioare şi îi lovesc de pământ. Odată ce animalul aste aproape inconştient, urmează jupuirea.

Fără să se gândească la durerile îngrozitoare pe care le simte patrupedul, oamenii fac o incizie pe spatele animalului şi încep să tragă de piele în timp ce acesta se zabte. Care este motivaţia? Chinezii spun că pielea se desprinde mai uşor de pe carne, dacă sângele încă mai circulă în vene. Apoi, câinele este aruncat alături de semeni de ai lui şi lăsat să aibă parte de o moarte groaznică.

ATENŢIE! IMAGINILE DIN CLIP SUNT ŞOCANTE.

Stand by animals in China. from ptroa on Vimeo.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel