Socrul misterios al lui Ianis Hagi. Tatăl Elenei este un influent om de afaceri de pe litoral

foto: Instagram, Ianis Hagi
foto: Instagram, Ianis Hagi

Dimciu Palavoti Tănase este socrul lui Ianis Hagi.

Ianis Hagi, fiul „Regelui“, s-a căsătorit cu Elena Tănase, fiica lui Dimciu Palavoti Tănase, o persoană extrem de înstărită. Acesta este implicat în zona de afaceri de pe litoral, potrivit BZI.

Dimciu Palavoti Tănase este recunoscut în comunitatea aromână din zona Dobrogei ca fiind unul dintre cei mai înstăriți oameni de afaceri. Acum patru ani, el a cheltuit o sumă considerabilă la petrecerea de botez a nepotului său.

Pe lângă Elena, Dimiciu Palavoti Tănase mai are un fiu, Dimiciu Tănase, pentru care a închiriat un local exclusivist din Mamaia pentru petrecerea de botez. Printre invitații de la acea vreme s-a numărat și Gică Hagi, împreună cu familia sa.

Evenimentul a avut privilegiul de a avea prezența lui Cătălin Măruță, care a animat atmosfera în locația aleasă de familie Tănase, conform informațiilor de la iamsport. Dimciu Palavoti Tănase este apreciat de cei apropiați pentru credința sa profundă. Potrivit sursei citate, el a fost surprins ținând în mână mătănii la petrecerea de logodnă a fiicei sale, care a avut loc acum mai bine de două luni.

Ianis Hagi și partenera sa Elena Tănase au oficializat relația lor prin căsătoria civilă, iar festivitatea a avut loc luni, la un club din nordul Capitalei. La acest eveniment au fost prezenți 400 de invitați. Pe lângă tatăl lui Ianis, Gică Hagi, au fost prezenți și Gică Popescu, Gigi Becali, precum și părinții Simonei Halep, Stere și Tania.

La vârsta de 24 de ani, jucătorul a făcut cererea în căsătorie în luna iunie, la Paris. Elena Tănase, în vârstă de 23 de ani, este originară din Constanța și are rădăcini aromâne. „Este o seară minunată pentru noi”, a declarat Gică Hagi, în timp ce Marilena Hagi a afirmat: „Suntem părinţi împliniţi şi bucuroşi”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel