Şofer de 67 de ani prins cu 139 km/h: Nu a oprit la semnalul poliţiştilor, a lovit o maşină şi a mers pe contrasens

Sursă foto: Freepik - https://www.freepik.com/, @aleksandarlittlewolf
Sursă foto: Freepik - https://www.freepik.com/, @aleksandarlittlewolf

Un şofer de 67 de ani care a fost prins conducând cu 139 de kilometri pe oră, nu a oprit la semnalul poliţiştilor, a fugit, a lovit un autoturism şi a mers pe contrasens, a fost amendat şi i s-a suspendat permisul pentru 300 de zile.

Vineri, polițiștii au capturat cu ajutorul radarului un autoturism care circula în afara localității Săcuieni din județul Dâmbovița, cu o viteză înregistrată de 139 de kilometri pe oră.

"Conducătorul auto, un bărbat de 67 de ani, nu a oprit la semnalul poliţiştilor şi-a continuat deplasarea, fiind urmărit până în zona Complexului de Nataţie Târgovişte. Şoferul, până în momentul în care a fost oprit, ar fi acroşat un autoturism, ar fi avut un comportament agresiv în trafic, ar fi efectuat trei depăşiri neregulamentare şi ar fi circulat pe sensul opus de mers", precizează IPJ Dâmboviţa.

Conducătorul auto a primit o sancțiune contravențională sub formă de amendă în cuantum de 6.685 de lei, iar ca măsură complementară, polițiștii au hotărât suspendarea dreptului de a conduce pentru 300 de zile, conform Agerpres. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel