Șofer român de TIR, înjunghiat de un migrant, într-o parcare din Franța

FOTO: Freepik @1933bkk
FOTO: Freepik @1933bkk

Un șofer român a fost înjunghiat în gât de un migrant, în timp ce se afla în parcarea firmei la care lucra, în Franța.

Un șofer român de tir a fost înjunghiat la nivelul gâtului de către un migrant care l-a atacat în parcarea firmei la care lucrează, la Calais, în nordul Franței, relatează Realitate Plus.

Incidentul s-a produs sâmbătă dimineață, iar agresorul este căutat de poliție.

”Unul dintre șoferii mei m-a sunat în această dimineață, în jurul orei 9:30. Mi-a cerut să anunț serviciile de urgență și poliția pentru că un migrant tocmai atacase un șofer. A fost lovit în gât cu un obiect care taie”, a declarat directorul companiei pentru portalul de știri Nord Littoral.

Șoferul, care a ajuns la spital pentru investigații și îngrijiri medicale, iar prognosticul este bun, având nevoie de 10 zile de recuperare.

”Câțiva refugiați au coborât din camion și tocmai când șoferul s-a dus să-și cerceteze încărcătura pentru un ultim control înainte să plece în cursă, migrantul l-a atacat”, a mai spus directorul firmei.

De altfel zona, Calais, este una cunoscută pentru migrația ilegală spre Marea Britanie.

Teamă la granițele Europei

În contextul actual, cu războiul din Orientul Mijlociu, după atacul grupării Hamas asupra Israelului, mai multe țări din Europa au suspendat acordurile privind spațiul Schengen și au impus controale la frontierele lor pentru a putea face valului de migranți ilegali, care este în creștere, iar autoritățile europene fac cu greu față.

Amintim atacul armat mortal pe care un cetățean tunisian, căruia i-a fost respinsă cererea de azil în 2020, dar care a continuat să locuiască ilegal în Belgia, l-a lansat împotriva a doi suporteri suedezi chiar înaintea meciului dintre Belgia și Suedia contând pentru calificarea la Euro 2024.

Citește și: Atacurile teroriste produc îngrijorare în Schengen. Noi controale la frontierele țărilor membre

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel