Șoferii vor putea folosi Pasajul Basarb la sfârșitul lunii

Pasaj denivelat suprateran BASARAB
Pasaj denivelat suprateran BASARAB

Pasajul Basarab va fi gata la sfârşitul lunii martie, primele teste la calea de rulare au fost începute, a declarat, miercuri, primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu.

"Dacă vă veţi uita pe geam veţi vedea că deja pe o anumită porţiune se fac anumite teste, podul Basarab va fi gata la sfârşitul lunii", a spus Sorin Oprescu într-o conferinţă de presă, citat de Mediafax.

Primarul general al Capitalei spunea, în 26 februarie, după ce a verificat stadiul lucrărilor la Pasajul Basarab, că în martie se vor face probele pe pasaj, iar la sfârşitul lunii se va da drumul la circulaţia rutieră. El preciza că lucrările la linia de tramvai vor mai dura, pentru că trebuie mai întâi finalizate etapele de lucrări la pod.

Edilul preciza că a început amenajarea staţiei, după care vor fi montate lifturile şi trotuarul mobil, iar sistematizarea circulaţiei pe străzile din zonă va fi terminată înainte de darea în folosinţă a pasajului.

Municipalitatea preciza atunci că, din punct de vedere al stadiului fizic general, lucrările sunt aproximativ 98% finalizate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel