EXCLUSIV  Șoferița drogată care l-a omorât pe Matei, băiețelul de 3 ani, în fața casei, lăsată liberă. Ministrul Predoiu a spus totul într-un cuvânt - VIDEO

Foto: Facebook Poliţia Română
Foto: Facebook Poliţia Română

Matei avea 3 ani. Viața i-a fost luată de o șoferiță care a intrat cu viteză în el, pe trotuar, în fața casei. Era drogată, iar Matei nu a avut nicio șansă. Degeaba și-au strigat durerea rudele băiețelului, căci instanța a decis să o lase liberă pe aceasta. 

Cătălin Predoiu, ministrul Afacerilor Interne, a fost prezent în platoul DC News unde a vorbit despre câteva dintre cele mai recente evenimente rutiere unde, evident, şi-a făcut simţită prezenţa şi Poliţia Română.

Moderatorul emisiunii, Bogdan Chirieac, a plecat de la tragedia de sâmbătă seara din Brăila. Un copil de 3 ani a murit după ce o şoferiţă drogată l-a lovit în plin. Accidentul vine după ce, cu câteva zile în urmă, moartea lui Sebastian şi a Robertei a îngrozit România, cei doi tineri fiind izbiţi mortal de maşina condusă de Vlad Pascu, drogat la volan.

Întrebarea lui Chirieac a fost tranşantă: "Cum apreciaţi decizia instanței în cazul copilului de 3 ani care a fost accidentat mortal în faţa casei? Poliţia a luat-o pe şoferiţă, a dus-o în faţa magistraţilor şi magistraţii au lăsat-o în libertate."

Citeşte şi: Un copil de 3 ani din Brăila, ucis de o șoferiță drogată, în timp ce se juca în fața casei. Mărturia bunicii: A venit o maşină după colţ, cu mare viteză

Ministrul Predoiu a răspuns pe loc: "Iraţional! Aţi ridicat, însă, un aspect pe care eu nu vreau să-l las aşa. Dvs. aţi întrebat, nu aţi afirmat! Există mai multe tipuri de inteligenţă. Inteligenţă emoţională, abstractă, operativă... Există, dacă vreţi, aceeaşi abordare de tip intelectual şi la nivelul Ministerului de Interne, cum e şi la Ministerul Justiţiei. Numai că cele două munci diferă. Acolo e mai mult abstract şi lucrurile se desfăşoară mai lent, aici este mai mult operativ, dinamic, reacţia trebuie să fie mai rapidă.

Să nu vă închipuiţi că pentru a face act poliţienesc nu-ţi trebuie carte, nu-ţi trebuie minte! Cred că e de la sine înţeles. În plus, realitatea arată, nu? Am interacţionat cu oameni hiperinteligenţi, şi la centru şi-n teren. Şi în străinătate, dacă veţi interacţiona cu oameni care lucrează în poliţie veţi vedea că au un nivel intelectual adecvat."

Chirieac a intervenit: "Să ştiţi că am şi eu aşa exemple de oameni. Mi-aduc aminte de Vulpea, de alţi importanţi din Poliţia Română... Recent, acum, m-aţi bucura dacă mi-aţi mai prezenta astfel de oameni!"

Citeşte şi Detalii șocante despre accidentul de la Brăila. Bunicul băiețelului ucis de șoferița drogată: Conducea cu un copil în braţe, avea trei copii în spate

Interviul complet, aici:

                 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel