Şoferul beat şi drogat, care a ucis-o pe femeia din Popești Leordeni de ziua ei, este fost şef al BCCO Bucureşti

Şoferul beat şi drogat, care a ucis-o pe femeia din Popești Leordeni de ziua ei, este fost şef al BCCO Bucureşti / Foto: Captură video Antena 3 CNN
Şoferul beat şi drogat, care a ucis-o pe femeia din Popești Leordeni de ziua ei, este fost şef al BCCO Bucureşti / Foto: Captură video Antena 3 CNN

Şoferul beat şi drogat, care a ucis-o pe femeia de 56 de ani din Popești Leordeni, chiar de ziua ei, este fost şef al BCCO Bucureşti.

Şoferul de 59 de ani care avea o alcoolemie de 1,12 în aerul expirat și se afla sub influenta substanțelor psihoactive și a lovit cinci mașini parcate și două femei în Popești Leordeni, este un fost şef al Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Bucureşti (BCCO), transmite Antena 3 CNN.

Potrivit sursei citate, colonelul în rezervă Constantin Păun este fostul şef al Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Bucureşti (BCCO), acolo unde a activat până în 2005. Mai apoi, acesta s-a mutat Institutul de Studii pentru Ordine Publică, iar în 2015 a ieşit la pensie. În trecut, el ar fi fost și șef de cabinet la ministrul de Interne Gavril Dejeu, în guvernarea din 1996-1999.

Cum s-a produs tragedia

Constantin Păun a fost prins băut şi drogat la volan, sâmbătă, în Popești Leordeni atunci când a lovit cinci maşini. În urma accidentului, Nicoleta, o femeie de 56 de ani, a murit, iar o altă persoană a ajuns la spital cu răni grave. Se pare că bărbatul a intrat cu mașina direct în grupul de pietoni în care se afla și Nicoleta. Aceasta mergea să își ia un tort din propria mașină pentru că se pregătea să-și sărbătorească ziua de naștere.

VEZI ȘI: Femeia de 56 de ani din Popești Leordeni, omorâtă de ziua ei de un șofer drogat, se ducea să-și ia tortul de la cofetărie 

Nicoleta a fost prinsă la mijloc, între două mașini, iar medicii ajunși la fața locului s-au luptat mai bine de o oră pentru a o resuscita. Din nefericire, eforturile lor au fost în zadar, iar femeia a murit.

Ce spun martorii

 

"Nicoleta era aici, era și mașina. Și a venit nenorocitul ăsta de om cu viteză din partea asta și a intrat direct în mașină și a omorât-o pe loc. Și împlinea 56 de ani azi... Era drogat și băut! Se vedea că e băut", povestesc martorii. 

"Șoferul a trecut pe lângă mine, cu un prosop plin de sânge, și spunea la toată lumea că este băut. El a tras mașina mai în colo", mai spun martorii. 

Bărbatul a fost reținut pentru o perioadă de 24 de ore. El va fi judecat după legea Anastasia, potrivit căreia o persoană care conduce beată sau drogată și produce un accident cu victime merge obligatoriu la închisoare. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel