Şoferul maşinii răsturnate într-o prăpastie pe Valea Sebeşului, transportat la UPU

Foto: Freepik
Foto: Freepik

Bărbatul care s-a răsturnat într-o prăpastie pe Valea Sebeşului, într-o zonă greu accesibilă, pe raza localităţii Purcăreţi a primit asistenţa cadrelor SMURD.

Şoferul maşinii care s-a răsturnat duminică seara într-o prăpastie pe Valea Sebeşului, într-o zonă greu accesibilă, pe raza localităţii Purcăreţi, a fost extras cu ajutorul unor localnici şi va fi transportat la UPU Alba Iulia de către un echipaj SMURD, informează Agerpres.

"Persoana implicată în accident, de sex masculin, va fi transportată la UPU Alba Iulia de către echipajul SMURD din cadrul Secţiei de pompieri Sebeş", a transmis purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Alba, Alexandru Crişan.

Potrivit acestuia, bărbatul a fost extras din autoturism de către echipajul SMURD şi cetăţeni din zonă.

ISU Alba anunţa anterior că Secţia de pompieri Sebeş urma să intervină în cooperare cu Salvamont Alba şi Detaşamentul de pompieri Alba Iulia pentru acordarea primului ajutor medical calificat şi descarcerare. Echipajul SMURD care a reuşit să ajungă la persoana din autoturism a constatat că aceasta era conştientă, cu multiple traumatisme.

Diferenţa de nivel de la şosea până în locul în care s-a oprit autoturismul este de circa 100 de metri, potrivit ISU Alba.

Şi Poliţia a informat că a fost sesizată cu privire la faptul că, pe raza comunei Pianu, un bărbat, în timp ce conducea un autoturism, ar fi pierdut controlul asupra acestuia şi ar fi căzut într-o prăpastie.

Conform Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, bărbatul ar fi pierdut controlul asupra autoturismului pe care îl conducea, căzând într-o prăpastie.


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel