Soluția disperată la care recurge Orianda, soția lui Călin Donca, pentru a-și putea crește cei cinci copii / video

Foto: TikTok Călin Donca
Foto: TikTok Călin Donca

Soția lui Călin Donca, Orianda, a luat o decizie disperată pentru a-și putea crește cei cinci copii pe care îi are cu omul de afaceri.

Orianda Donca, soția lui Călin Donca, omul de afaceri acuzat de constituirea de grup infracțional organizat și evaziune fiscală, recurge la o soluție disperată pentru a-și putea crește cei cinci copii, după ce conturile soțului său au fost blocate.

Teodor Cârnaț, avocat și apropiat al familiei Donca, a transmis un mesaj pe rețeaua de socializare Instagram, în care a spus că Orianda Donca este nevoită să se împrumute la prieteni pentru a-i putea crește pe cei cinci copii.

CITEȘTE ȘI       -      Călin Donca, nou mesaj din spatele gratiilor / Răspuns pentru Dorian Popa / Ce se întâmplă cu banii celor care au investit în panouri / video

„Eu sunt de părere că atunci când persoana este privată de libertate trebuia să se țină cont de interesul primar al copilului, cu ce mijloace financiare rămâne copilul acasă și cum vor fi întreținuți ei cinci copii.

Chiar dacă Orianda a fost lăsată acasă cu copiii, toate conturile au fost blocate. Ea văd că recurge la ajutorul prietenilor 

Văd că autoritățile prin ținerea și arestarea lui Călin au urmărit să-l discrediteze, să-i lipsească, să-l demotiveze, să-l scape de acei urmăritori care aveau încredere în el pe rețelele de socializare. Eu sunt de părere că autoritățile înainte de a recurge la arest trebuiau să vadă dacă astfel de componente de infracțiune corespund măsurii de arest preventiv sau dacă putea să fie lăsat în arest la domiciliu și ulterior să-și demonstreze vinovăția“, a spus Teodor Cârnaț.

Avocatul din Republica Moldova a mai spus că de curând a vizitat familia Donca la Brașov și a fost foarte uimit de unitatea familiei lui Călin și Orianda Donca.

VEZI ȘI       -      Imagini cu presupusa amantă a lui Călin Donca, pe care ar fi dus-o în căminul conjugal / Cum s-au afișat pe litoral / foto

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Teodor Cârnaț (@teodor.carnat)

Reamintim că vecinii lui Călin Donca au vorbit de curând despre presupusa amantă a acestuia, Beatrice, pe care omul de afaceri ar fi adus-o inclusiv acasă, lângă soție, totul fiind asumat la nivelul familiei.

„Trăiește și cu amanta în casă și cu soția. Vrea să pară model pentru societate, dar el de fapt e cel mai mare escroc”, a spus de curând un vecin al milionarului.

De asemenea au apărut și informații privitoare la părinții lui Călin Donca și la sacrificiile pe care aceștia le-au făcut pentru a-l putea crește și a-i asigura  cele necesare.

CITEȘTE ȘI       -      Nouă decizie în cazul lui Călin Donca, după ce omul de afaceri a depus contestație pentru a fi lăsat în libertate

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel