Soluţie pentru românii care nu îşi mai pot plăti creditele

Sursa: Pexels
Sursa: Pexels

De la începutul pandemiei, mii de români au avut probleme cu plata ratelor la bănci. Iată, însă, o soluţie extrem de accesibilă. 

"Pentru românii care nu și pot achita creditele, care întâmpină dificultăți financiare legate de pierderea venitului, nu mai lucrează sau... nu știu exact, s-au îmbolnăvit, am găsit soluția, se numește RESTRUCTURARE CREDIT. Acum restructurarea se poate face și pe aplicație online la noi, deci au introdus chiar direct în aplicație și poate să i acorde grație trei luni sau extinderea perioadei contractuale cu șase luni.", a explicat un reprezentant BCR, conform DC BUSINESS.

Ce DOCUMENTE trebuie să prezinți

"Dacă divorțează, si dorește amânarea ratelor timp de 3 luni, se poate prezenta cu certificatul de divorț. Dacă întâmpină probleme de sănătate trebuie să aducă și justificare după concediu medical de la medicul de familie. Internările în spital. Deci nu se găsesc soluții de restructurare. Își mai poate amâna ratele dacă a întâmpinat dificultăți generate de pierderea temporară a venitului, adică să rămână fără loc de muncă.", potrivit reprezentantului BCR.

VEZI PE DC BUSINESS CARE SUNT SITUAŢIILE ÎN CARE POŢI AMÂNA RATELE

EURO a trecut de 5 lei la bănci. Mircea Coșea: Lucrurile se transformă într-un fel de catastrofă

"După părerea mea, euro a trecut deja de 5 lei, pentru că anumite bănci deja au început să lucreze cu 5 lei/euro (n.r. în operațiune bancare: tranzacții, schimb valutar). Sigur că este o chestiune care nu este generalizată, nu putem vorbi despre trecerea de 5 lei, dar băncile, care au flerul lor al al pieței monetare, au simțit că lucrurile merg în direcția aceea. În mod normal orice conflict, orice încălzire a situației unei țări duce la deprecierea monedei așa încât ne putem aștepta și în șir faptic adică prin muncă, prin fluxurile permanente, nu numai cele interbancare, să asistăm la o creștere a euro față de leu. Banca Națională, în mod sigur, va face eforturi să mențină sub 5 lei valoarea euro, pentru că 5 este un prag psihologic care poate să creeze mai multă vâlvă decât efectele economice reale. Lucrurile se transformă într-un fel de catastrofă. Interpretează lucrurile mult mai grav decât sunt.", a explicat analistul economic Mircea Coșea. VEZI MAI MULTE AICI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2025 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.5.3
pixel