O rețetă simplă și deosebită, care nu numai că aduce un plus de savoare în farfurie, ci vine la pachet și cu o mulțime de beneficii pentru sănătate.
Publicitate
ingrediente
1/4 cană muștar Dijon
2 linguri maioneză săracă în grăsimi
1/4 cană parmezan rasă
1/4 cană pesmet panko
4 file de somon, fiecare 4 uncii
1/4 lingurita sare
1/4 linguriță piper negru măcinat
2 lingurițe ulei de măsline
Directii
Încălziți cuptorul la 375 F. într-un bol mic, combinați muștarul și maioneza. Într-un alt bol mic, combinați brânza și panko. Dacă brânza și a panko-ul nu au aceeași textură, așezați ingredientele într-un procesor de alimente și amestecați timp de 30 de secunde.
Se acoperă partea de sus a fiecărui file de somon cu 1 1/2 linguri de amestec de muștar și 2 linguri de amestec panko. Presărați fiecare file cu sare și piper.
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-înalt. Adaugă ulei. Gătiti fileurile timp de 1 minut sau până se rumenesc. Dacă tigaia este rezistentă la cuptor, introduceți tigaia în cuptor pentru a termina de gătit sau așezați fileurile pe o foaie de copt în lateral. Coaceți aproximativ 6 minute sau fulgi de somon cu o furculiță.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
de Val Vâlcu