Somon cu parmezan și sos Dijon

O rețetă simplă și deosebită, care nu numai că aduce un plus de savoare în farfurie, ci vine la pachet și cu o mulțime de beneficii pentru sănătate. 

 

Publicitate

ingrediente

1/4 cană muștar Dijon
2 linguri maioneză săracă în grăsimi
1/4 cană parmezan rasă
1/4 cană pesmet panko
4 file de somon, fiecare 4 uncii
1/4 lingurita sare
1/4 linguriță piper negru măcinat
2 lingurițe ulei de măsline

Directii

Încălziți cuptorul la 375 F. într-un bol mic, combinați muștarul și maioneza. Într-un alt bol mic, combinați brânza și panko. Dacă brânza și a panko-ul nu au aceeași textură, așezați ingredientele într-un procesor de alimente și amestecați timp de 30 de secunde.

Se acoperă partea de sus a fiecărui file de somon cu 1 1/2 linguri de amestec de muștar și 2 linguri de amestec panko. Presărați fiecare file cu sare și piper.

Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-înalt. Adaugă ulei. Gătiti fileurile timp de 1 minut sau până se rumenesc. Dacă tigaia este rezistentă la cuptor, introduceți tigaia în cuptor pentru a termina de gătit sau așezați fileurile pe o foaie de copt în lateral. Coaceți aproximativ 6 minute sau fulgi de somon cu o furculiță.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.5.3
pixel