Sondaj DC Sport - Se califică naţionala la EURO 2024? Suporterii şi-au spus părerea

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

DC Sport a lansat un sondaj, zilele trecute, privind calificarea naţionalei la EURO 2024. 

Selecţionerul echipei naţionale de fotbal a României, Edward Iordănescu, a declarat, vineri seara, într-o conferinţă de presă, susţinută înaintea partidei cu Israel, penultima din preliminariile EURO 2024, că jucătorii săi au nevoie de curaj şi echilibru pentru a face ultimul pas şi a califica prima reprezentativă la turneul final după opt ani.

"Am venit aici foarte conştienţi de momentul pe care îl avem în faţă. E un moment pe care îl căutăm de foarte mult timp. Am venit cu multă încredere şi convingere, cu multă muncă şi sacrificii. Suntem în acelaşi timp conştienţi că e nevoie de mult curaj şi echilibru pentru a face acest ultim pas şi să calificăm naţionala la EURO după opt ani. Avem o responsabilitate foarte mare pentru că sunt mulţi ani de când echipa naţională nu a mai fost la un turneu final. Dar este datoria noastră să ne îndeplinim acest obiectiv. Am încredere totală în băieţii de la echipa naţională. Iar dacă noi confirmăm şi ne calificăm înseamnă că toată munca noastră de până acum a fost una potrivită", a afirmat el.

"Suntem bucuroşi să avem cea mai bună apărare din grupă şi una dintre cele mai bune din toate grupele. Am luat în total 4 goluri, dar 50% le-am primit cu Elveţia. Dar acest lucru nu ne garantează mâine nimic, trebuie să continuăm să muncim şi să credem în obiectivul nostru. Suntem conştienţi de presiunea şi provocarea pe care o avem în faţă, dar grupul este pregătit pentru absolut tot", a adăugat selecţionerul.

În trei zile, suporterii naţionalei şi-au spus părerea. Iată cum au răspuns cititorii DC Sport la întrebarea "Merge România la EURO 2024?"!

Citiți mai departe pe Dc Sport: https://www.dcsport.ro/sondaj-dc-sport-se-califica-nationala-la-euro-2024-suporterii-si-au-spus-parerea_1949.html?fbclid=IwAR1utAVzOTfxLoovjoA2zgzL1cnP5gllg0y6nu3hQCtDIi_2rsvZ3K2gx2M 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel