Sondaj Epsilon Poll: Social-democratul Silviu Hurduzeu va recâștiga C.J. Caraș-Severin

Epsilon Poll a realizat un sondaj de opinie la nivelul județului Caraș-Severin.

Universul de eșantionare: populația adultă, activă în mediul online, cu identitate /acces la internet prin adresa IP din județul Caraș Severin autoidentificată cu vârsta de peste 18 ani.

Volumul eșantionului: 5.112 identități online/respondenți analizați. Mecanismele de ponderare și analiză a datelor se bazează pe programare Machine Learning, antrenat anterior pe seturi de date succesive de la nivelul județului, ca având o probabilitate verificată de 90%.

Marja de eroare la nivelul întregului eșantion: ±5%, la un nivel de încredere de 90%. Metoda de culegere a datelor: Chestionar online, targetat pe categorii socio-demografice conform distribuției din populația adultă. Perioada de realizare: 2-3 Iunie 2024.

În ceea ce privește principalele probleme cu care se confruntă județul, cei mai mulți (32,2%) au spus că locurile de muncă, în timp ce 24,1% au spus că infrastructura deficitară, iar 17% sistemul de sănătate.

Doar 5% dintre locuitorii județului s-au declarat mulțumiți de activitatea actualului președinte al Consiliului Județean, iar 21% s-au declarat mulțumiți. Peste 64% dintre locuitorii din Caraș-Severin au considerat că sunt nemulțumiți și foarte nemulțumiți.

În ceea ce privește primăria orașului Reșița, 38,5% au spus că vor vota pe Popa Ioan de la PNL, în timp ce 35,5% au optat pentru Popovici Ionuț Mihai.

La Consiliul Județean Caraș-Severin, cei mai mulți participanți la sondaj (47%) au optat pentru Florin Silviu Hurduzeu, în timp ce Romeo Dan Dunca de la PNL a adunat doar 34 de procente.

71% dintre locuitorii județului au considerat că localitatea din care fac parte s-a îndreptat într-o direcție greșită.

61% dintre respondenții la sondaj au mărturisit că sigur vor vota la alegerile de duminică.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel