Sondaj PSD: Crin Antonescu, președinte și Sorin Oprescu, primar al Bucureștiului

oprescu-antonescu
oprescu-antonescu

Un sondaj comandat de PSD îi dă drept câștigători din primul tur pe Crin Antonescu la președinție și pe Sorin Oprescu la Primăria Capitalei.

Dacă s-ar organiza alegeri prezindenţiale, Crin Antonescu (USL) ar obţine 58%, urmat de Dan Diaconescu cu 12%, Vasile Blaga (PDL) cu 8%, Corneliu Vadim Tudor (PRM) cu 8%, Kelemen Hunor (UDMR) cu 4% şi Gigi Becali (PNG-CD) cu 4%. În ceea ce priveşte încrederea în politicieni, cel mai bine este situat Crin Antonescu (36%- multă şi foarte multă încredere), urmat de Victor Ponta (31%), Sorin Oprescu (35%), Vasile Blaga (14%) şi Traian Băsescu (11%). Emil Boc este cotat cu 7% multă şi foarte multă încredere.

"Avem o situaţie mai specială la Bucureşti, unde tot discutăm de candidaţi. Aici, situaţia arată în acest moment un primar general - domnul Sorin Oprescu, cu 63% din voturile bucureștenilor, care are o diferenţă uriaşă faţă de orice alt contracandidat - Piedone sau Chiliman. Cred că trebuie să ne păstrăm opţiunea de a încerca să avem candidatul care are şansele cele mai mari pentru a ne bate cu Elena Udrea şi cu PDL în Bucureşti", a spus Ponta, potrivit Agerpres. Liderul PSD a adăugat că pe următoarele locuri în preferinţele bucureştenilor, potrivit statisticilor prezentate, se clasează Cristian Popescu Piedone, primarul sectorului 4 al Capitalei, cu 22%, urmat de edilul sectorului 1, Andrei Chiliman, cu 13%, alţii însumând 2%.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel