LIVE  Sorin Constantinescu, „creierul" cazinourilor din România, la DCNews și Diaspora în direct

Sorin Constantinescu
Sorin Constantinescu

Sorin Constantinescu, omul care a demascat industria jocurilor de noroc, este invitatul ediției de astăzi a emisiunii „Diaspora în direct", de pe DC News și Știridiaspora, moderată de jurnalistul Bogdan Bolojan. Nu rata o ediție specială, difuzată începând cu ora 17.00.  

Sorin Constantinescu este unul dintre oamenii din România care chiar a făcut bani din industria jocurilor de noroc. Însă nu jucând și câștigând, așa cum speră toți jucătorii înrăiți, ci chiar studiind domeniul la cele mai prestigioase școli de profil, precum Universitatea de Jocuri din Nevada.

Devenit un cunoscut afacerist în România, este unul dintre cei mai vechi specialiști în jocuri de noroc din România și face parte din industria jocurilor de noroc încă din 1993. A fost unul dintre primii români care a introdus aparate de mici dimensiuni în cazinourile și camerele de poker din viața reală.

Sorin Constantinescu, „creierul" cazinourilor din România, a făcut primii bani muncind în străinătate

Sorin Constantinescu mărturisește că a făcut primii bani în Serbia, acolo unde a lucrat în domeniul construcțiilor, iar din primul salariu obținut în străinătate a achiziționat patru aparate de poker electronic. Așa a început el să pună bazele imperiului pe care avea să-l clădească ulterior.

Celebrul afacerist s-a făcut cunoscut și pe TikTok și Youtube, iar acum încearcă să-i ajute pe oameni să înțeleagă lumea complexă a jocurilor de noroc și capcanele acesteia, oferind sfaturi reale despre cum să joace în mod responsabil și sigur, dar și idei de afaceri sau „tips and tricks“ din lumea business-ului.

Nu rata o ediție specială a emisiunii "Diaspora în direct", astăzi, la 17.00, pentru a afla răspunsurile la întrebări precum:  

- Mai exista oameni care cred că se pot îmbogăți jucând la aparate sau diverse jocuri de noroc?

- De ce se promovează atât de intens ideea că nu-ți trebuie școală că să reușești?

- Pot banii mulți să ia mințile unui om?

- Interzicerea reclamelor la jocurile de noroc? Ar putea fi aplicată vreodată o astfel de lege? 

 Diaspora în direct, cu Bogdan Bolojan


ȘtiriDiaspora, cel mai important site de știri pentru românii din străinătate, traversează o perioadă de transformare, încercând să vă aducem în atenție conținut din ce în ce mai relevant. „Diaspora în direct" este o emisiunea în care jurnalistul Bogdan Bolojan abordează, alături de invitații săi, subiecte de interes pentru românii din țară și din străinătate.

Nu rata o ediție specială difuzată, în direct, miercuri, 08 martie, începând cu ora 15:30.

Emisiunea va putea fi urmărită atât în interiorul acestei știri, cât și pe paginile de Facebook și Youtube ale site-ului ȘtiriDiaspora.ro, dar și pe DCNews.ro și DCNews TV.

Youtube video image

-------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp atunci când apare o știre importantă, puteți intra pe unul din grupurile de dedicate cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri:

-> https://chat.whatsapp.com/JJePx9Ood2XAgm8wytbimH    

-> https://chat.whatsapp.com/J6n4XX2nQLL0yuoailBGk6   

-> https://chat.whatsapp.com/Jb6xHKTjTdhIGOmUrCk0qy   

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel