Sorin Grindeanu, derapaj. I-a jignit pe votanții #Rezist: Electorat taliban. Nu au părinți, nu au bunici. Au avut clorofilă în ei...

Sorin Grindeanu a lansat un atac la adresa votanților #Rezist.

Sorin Grindeanu, ministrul Transporturilor și membru al Partidului Social Democrat (PSD), a făcut un comentariu critic la adresa votanților asociați cu mișcarea #Rezist. Această mișcare a fost una de protest, apărută în România începând cu 2017, împotriva corupției și a unor măsuri legislative controversate promovate de Guvernul condus de PSD la acea vreme.

Cei care se identifică cu #Rezist sau au participat la protestele #Rezist sunt în general cetățeni care susțin transparența guvernamentală, statul de drept, și combaterea corupției. Ei au manifestat împotriva ordonanțelor de urgență care ar fi slăbit justiția și împotriva altor acțiuni ale guvernului percepute ca fiind dăunătoare democrației și statului de drept. Acești votanți sunt susținători ai unor partide care promovează reforme anticorupție și politici transparente.

2. -imagine fara descriere- (sorin-grindeanu-2_06654300.jpg)

Într-o intervenție la România TV, Sorin Grindeanu a lansat un atac dur la adresa electoratului asociat cu mișcarea #Rezist. 

„De 20 de ani, domnii aceștia de dreapta au câștigat alegerile. Ei cred că este suficient să intri în turul doi cu candidatul PSD pentru a câștiga alegerile. Și atunci este o bătălie pe electoratul taliban care zice... „de ce să crească pensiile?” Domnii de dreapta se bat pe acest tip de electorat", a declarat Grindeanu.

El a continuat, subliniind că mulți dintre contracandidații lui Marcel Ciolacu sunt foarte aproape în sondaje, iar un procent în plus sau în minus ar putea face diferența în turul doi al alegerilor. Grindeanu i-a acuzat pe acești contracandidați că încearcă să atragă votanții #Rezist, despre care a spus că „nu au părinți, nu au bunici" și că „nu îi interesează pensiile".

În dialogul cu jurnalistul Victor Ciutacu, Sorin Grindeanu a făcut referire la votanții #Rezist într-o notă ironică, sugerând că aceștia trăiesc într-o „bulă" izolată de realitățile societății românești. 

Iată dialogul complet:

„De 20 de ani, domnii aceștia de dreapta au câștigat alegerile. Ei cred că este suficient să intri în turul doi cu candidatul PSD pentru a câștiga alegerile. Și atunci este o bătălie pe electoratul taliban care zice... „de ce să crească pensiile?” Domnii de dreapta se bat pe acest tip de electorat. De ce? Pentru că sunt foarte mulți dintre contracandidații lui Marcel Ciolacu care sunt în jurul a 15%. Un procent în plus sau în minus ar putea să-l dea pe cel care se duce în turul doi. Că vorbim despre Ciucă, Lasconi, Geoană, Simion... Toți sunt pe-acolo în sondaje. Și atunci se bat pe chestiuni de acest tip încercând să atragă haștagi, reziști care nu au părinți, nu au bunici, pe ei nu îi interesează...”, a zis Sorin Grindeanu.

Victor Ciutacu l-a întrebat: „Reziștii și haștagii nu au parinți? Nu sunt făcuți prin fotosinteză”.

3. Inquam Pho... (sorin-grindeanu-tren-cfr-_inquam_photos_george_calin_42617000.jpg)

Sorin Grindeanu a continuat: „Unii dintre ei cred că așa se gândesc că au fost făcuți. Au stat la soare, au avut clorofilă în ei și...”

Victor Ciutacu a intervenit și a zis: „Le place sau nu... au fost făcuți printr-o interacțiune de tip sexual: între un bărbat și o femeie, că așa se nasc oamenii pe planeta aceasta!”

Sorin Grindeanu a replicat: „Unii cu părinte 1 și părinte 2. Pe ei (n.r - haștagi, reziști) nu sunt interesați de pensii. Sunt în bula lor, nu contează decât bula lor și cum văd ei lumea”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel