Sos Alfredo, Italia în bucătăria ta. Rețeta tradițională


Celebrul sos Alfredo poate fi folosit pentru o gamă largă de preparate. De la pizza, paste și friptură, până la consumarea sosului alături de o foccacia simplă, exact cum făceau italienii pe vremuri.

Publicitate

ingrediente

1/2 linguriță ulei de măsline
1 lingura de usturoi tocat
1 lingură făină
1 1/3 cani lapte degresat
2 linguri de smântână
1/2 cana parmezan
1/2 linguriță piper alb

Mod de preparare

Încălziți o tigaie medie la foc mediu. Adăugați uleiul de măsline și usturoiul în tigaie și lăsați-l timp de 1 minut. Se amestecă făina; coborâți la foc mic și continuați să gătiți timp de 3 până la 4 minute. Adăugați treptat laptele în amestec, amestecând des, până se omogenizează. Gatiti pana se ingroasa amestecul. Amestecați crema de brânză și continuați să gătiți până când este topită complet. Scoateți tigaia de pe foc; amestecați parmezanul și ardeiul. Continuați să amestecați până când brânza parmezan se topeste și sosul este omogenizat

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.5.3
pixel