Sosul de brânză cu usturoi și parmezan este absolut delicios și nu este complicat de preparat. Iată rețeta.
Ingrediente
- 4 linguri unt
- 3 căţei usturoi, tocat
- 240gr cremă de brânză
- o cană lapte
240 gr parmezan ras
- ½ linguriţă piper
- un praf sare
Vezi și: Cum a apărut cheeseburgerul. Greșeala ascunsă de un puști de 16 ani
Sos de brânză cu usturoi și parmezan, rețeta. Topiţi untul într-o cratiţă medie. Adăugaţi usturoiul şi gătiţi timp de 2 minute. Adăugaţi crema de brânză, amestecând pâna la omogenizare. Adăugaţi laptele puţin cate puţin, potrivit restaurantedelux.ro.
Sos de brânză cu usturoi și parmezan, rețeta. Incorporaţi parmezanul şi piperul. Condimentaţi cu sare. Mai gătiţi câteva minute până începe să se îngroaşe. Serviţi după preferinţă.
Vezi și: Cum îți faci singur delicioasele McNuggets, acasă. Rețeta savuroasă explicată pas cu pas
Peşte copt în pâine, rețeta. Nu ai gustat niciodată ceva mai bun!
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
de Val Vâlcu