Sosul de usturoi cu maioneză merge perfect lângă o porție mare de cartofi prăjiți sau aripioare picante și crocante. Iată cum se prepară.
Ingrediente
- o căpăţână de usturoi mai mare
- două gălbenuşuri
- 200 ml smântână
- ulei pentru maioneză
- sare după gust
Vezui și: Plăcintă grecească cu brânză sărată. Rețeta perfectă pentru weekend
Cum se prepară
Gălbenuşurile se amestecă bine cu usturoiul (trecut prin storcătorul de usturoi), după care se adaugă treptat ulei în firicel subţire, la fel ca la maioneză, potrivit reteteculinare.ro. Se amestecă într-o singură parte pentru a nu se tăia!
Această compoziţie este gata atunci când se dă după lingura. Când s-a format maioneza, se adaugă treptat smântâna. Se omogenizează bine sosul, după care se adaugă sare după gust.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
de Val Vâlcu