Primăvara este sezonul salatelor de legume, care se găsesc din belșug pe tarabe.
Publicitate
Dar orice salată este mai bună, dacă este îmbogățită cu sosul perfect. Acest sos va face orice salată delicioasă. Pentru prepararea lui vei folosi gălbenușuri și smântână.
Pește copt cu legume, în stil croat. Această rețetă te va cuceri prin simplitate
Spanacul, frunzele de salată, ceapa verde, arpagicul, ridichile, castraveții și albușuri fierte sunt perfecte cu acest sos delicios. Combină două dintre aceste ingrediente și sporește gustul lor cu un sos original.
Ingrediente:
gălbenușuri - 3 bucăți,
smântână - 250 grame,
suc de lămâie - 2 linguri,
miere lichidă - 1 lingură,
mărar - 1 legătură,
sare după gust.
Se fierb ouăle, se scot gălbenușurile și se pasează cu o furculiță. Adaugă sucul de lămâie, mierea, smântâna, sarea și amestecă bine. Toacă mărarul, adaugă-l la sos și amestecă. Sosul este gata!
Varza crocantă și castraveții, roșiile suculente și ridichile picante sunt ingredientele cheie ale acestei salate simple de primăvara.
Surprinde-ți familia cu o salată incredibil de gustoasă din cârnați și legume
Te sfătuim să îmbraci salata cu iaurt grecesc în combinație cu oțet de vin, dar poți alege smântână sau o maioneză de casă cu hrean. Apropo, pregătește salata în cantități mici, deoarece nu se păstrează bine la frigider.
Ingrediente:
varză tânără - 1 bucată,
roșii - 2 bucăți,
castraveți proaspeți - 2 bucăți,
ceapă verde și pătrunjel după gust,
ridichi - 4 bucăți,
iaurt grecesc de 10% - 4 linguri,
oțet - 1 lingură,
sare după gust.
Se toacă mărunt varza, pătrunjelul și ceapa verde. Spală bine castraveții, roșiile și ridichile. Taie legumele fâșii.
Fructele și legumele nespălate sunt periculoase! Cum să le speli corect
Se amestecă toate ingredientele într-un castron adânc, se condimentează cu sare, iaurt grecesc și oțet de vin. Se amestecă bine și se servește. Poftă bună!
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
de Val Vâlcu