Șoșoacă, circ la primăria Crevedia, pe nenorocirea oamenilor. Localnic: Aloo, doamnă, deci noi suntem arși. Lăsați-ne să vorbim noi, nu dvs - Video

Șoșoacă, circ la primăria Crevedia, pe nenorocirea oamenilor. Localnic: Aloo, doamnă, deci noi suntem arși. Lăsați-ne să vorbim noi, nu dvs / Foto: Captură video Antena 3 CNN
Șoșoacă, circ la primăria Crevedia, pe nenorocirea oamenilor. Localnic: Aloo, doamnă, deci noi suntem arși. Lăsați-ne să vorbim noi, nu dvs / Foto: Captură video Antena 3 CNN

Senatoarea Diana Șoșoacă a făcut circ la primăria Crevedia, fiind rugată de unul dintre localnicii afectați de exploziile de la stația GPL să fie lăsați să vorbească.

La Primăria Crevedia a fost convocată astăzi o ședință în cadrul căreia locuitorii care au case afectate s-au întâlnit cu avocatul firmei GPL, dar și cu un constructor, în contextul în care reprezentanții firmei respective ar fi spus că vor să reconstruiască locuințele oamenilor. La ședință a venit și Diana Șoșoacă, senatoarea afirmând inițial că a venit acolo la solicitarea oamenilor nemulțumiți de firma de construcții care ar fi fost aleasă, iar între toți cei prezenți a început un haos, în care nimeni nu se mai înțelegea cu nimeni, cu toții vorbind unii peste alții.

VEZI ȘI: Scandal la primăria Crevedia. Primarul, depășit de situație, stă și se uită pe telefon / Localnicii cer despăgubiri

Locuitorii afectați de explozii au cerut la un moment dat ca Diana Șoșoacă să iasă din ședință pentru că nu mai reușeau să înțeleagă care sunt procedurile pe care trebuie să le urmeze în continuare pentru a primi despăgubirile de la firma care deține stația GPL din Crevedia din cauza căreia s-a produs tragedia.

Șoșoacă, către primarul din Crevedia: Vă garantez că dacă vă ridic eu vocea ieșiți afară

În sală se aflau zeci de persoane - jurnaliști, localnici, primarul și reprezentanții firmei Flagas SRL, iar în acea îmbulzeală se poate auzi cum la un moment dat primarul din Crevedia îi spune Dianei Șoșoacă să îl lase pe reprezentatul firmei să vorbească.

"Vă rugăm frumos să îl ascultați pe domnul avocat", îi spune la un moment dat Florin Petre Dianei Șoșoacă, moment în care senatoarea explodează.

"La mine nu ridicați vocea. Vă garantez că dacă vă ridic eu vocea ieșiți afară" a spus Șoșoacă, deși pe filmarea pe care chiar ea a distribuit-o pe Facebook nu se aude ca primarul din Crevedia să ridice tonul.

"Vreți să ies afară?" întreabă primarul din Crevedia.

"Nu, vreau să vorbiți normal. Nu, nu, nu îmi faci tu mie semnul ăsta, că eu nu sunt amantele tale. Te rog frumos să ai bun simț", spune Șoșoacă, pe un ton ridicat. 

Localnic: Aloo, doamnă, deci noi suntem arși!

"Aloo, doamnă, deci noi suntem arși. Lăsați-ne să discutăm cu omul ăsta! Restul e treaba lui dacă va face pușcărie. Nu mă interesează, deci să vină să facă casele la oameni! Lăsați-ne să vorbim noi, nu dumneavoastră”, i-a spus un localnic senatoarei", intervine la un moment dat unul dintre localnicii afectați de exploziile de la stația GPL.

"Nu ne interesează. Lăsați că nu v-a chemat nimeni aici, ați intrat odată cu noi, iar pe mine ceilalți arși m-au chemat să îi reprezint aici", îi spune Șoșoacă omului.

"Care oameni?", o întreabă bărbatul.

"Toți ceilalți", spune Șoșoacă, fără a spune exact cine anume.

"Vedeți ce este aici? E frumos așa, în biroul primarului? (...) Nu sunt emotiv, că nu am de ce", le spune la un moment dat primarul jurnaliștilor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel