Șoșoacă l-a umilit pe Simion: Fătălăule! Nu știa nimeni de tine în 2020 și mă întreba lumea cine ești / Scandal mare la ședința pe buget din Parlament

Senatoarea Diana Șoșoacă l-a umilit pe George Simion (AUR) în Parlamentul României. 

George Simion și Diana Șoșoacă au făcut circ în Parlament, la începutul dezbaterii Proiectului Legii bugetului de stat şi Proiectul Legii bugetului asigurărilor sociale de stat pe anul 2024. Diana Șoșoacă a venit lângă Simion și a început să filmeze. În timp ce aceasta îl lua la întrebări, Simion i-a lovit telefonul senatoarei. Ulterior, Diana Șoșoacă l-a umilit pe George Simion numindu-l „fătălău". 

„Dacă nu mi-ați fi pronunțat numele nu erați dumneavoastră un pseudo lider fătălău de tinichea căruia îi trebuie bărbați să-l apere în fața unei femei care îi adresează o întrebare, ridică palmă la ea, îi dă și una, îi aruncă telefonul, o înjură.

Nu vă place să vi se ia interviuri în direct cum faceți tuturor? Păi de ce? Hai să vă plătim cu aceeași monedă, numai că dumneavoastră mințiți, dumneavoastră, un globalist care ați lins picioarele Papei, dumneavoastră care v-ați dus să-i lingeți picioarele lui Meloni, aia care a vaccinat obligatoriu persoanele peste 50 de ani, care v-ați adus la Ambasada Israelului și ați afirmat că poporul român e un criminal.

Rușine să-ți fie, mă! Tu în viața ta să nu îmi pronunți mie numele! Nu știa nimeni de tine în 2020 și mă întreba lumea cine ești. Nimeni! Unul care nu a muncit nimic în viața lui, unul care s-a suit cu bocancii pe munca altora!

Fătălăule!", a spus Diana Șoșoacă în plenul Parlamentului României. 

Premierul Marcel Ciolacu a participat, în această seară, la ședința comună a Camerei Deputaților și Senatului convocată pentru a dezbate Proiectul Legii bugetului de stat şi Proiectul Legii bugetului asigurărilor sociale de stat pe anul 2024.

 

VEZI ȘI: BREAKING NEWS  George Simion, gest violent cu Diana Șoșoacă. I-a dat peste telefon. Update: Liderul AUR a fugit după Ciolacu - Video https://www.dcnews.ro/george-simion-gest-violent-cu-diana-sosoaca-i-a-dat-peste-telefon-circ-la-sedinta-pentru-buget-2024_942377.html 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel