Soția, nora și nepoata lui Nicolae Ciucă, prima apariție la TV pentru ”bunelul”. ”Chiar avem nevoie de liniște”

FOTO: Agerpres
FOTO: Agerpres

Nicolae Ciucă și-a arătat familia la o dezbatere electorală.

Citește și - Ciucă a reușit o ironie! Răspuns tăios pentru Lasconi, plin de aluzii

Nicolae Ciucă, candidatul PNL la alegerile prezidențiale, și-a prezentat și arătat familia, în cadrul unei dezbateri electorale de la Antena 3 CNN, moderată de Mihai Gâdea. Pe lângă membrii de partid, Nicolae Ciucă a venit cu soţia, nora şi nepoţica, dar şi cu alți susţinători, printre care şi Mircea Dinescu.

Politicianul PNL a coborât de pe scenă, împreună cu Mihai Gâdea, pentru a merge mai aproape de familia sa. 

"Bună seara, pe mine mă chemă Mihai! Pe tine cum te cheamă?", a întrebat Mihai Gâdea.

"Sia!", a răspuns nepoțica.

"Vai, ce nume frumos! Cine este dânsul? (n.red. Mihai Gâdea arătând către Nicolae Ciucă)", a întrebat Mihai Gâdea.

"Bunelu!", a spus nepoțica Sia.

Foto

Foto - Captură video Antena 3 CNN

Apoi, Mihai Gâdea a făcut cunoștință cu nora și soția lui Nicolae Ciucă, spunând, în ton de glumă. "Iată, faptul că nora și soacra stau aici împreună este un semn bun!".

"Sunt frate de cruce! Fac parte din familie", a spus Mircea Dinescu, aflându-se în imediata apropiere a familiei lui Nicolae Ciucă.

Prima apariție în spațiu public pentru soția lui Nicolae Ciucă

"Este prima mea apariție în spațiul public și bineînțeles că am venit să îmi susțin soțul, e firesc, e normal. El are susținerea noastră totală, chiar dacă noi suntem cei care îl așteptăm acasă și este locul în care ne găsim echilibrul, în care ne găsim liniștea și ne încărcăm bateriile pentru a putea merge mai departe. Este o perioadă complicată dar, cu multă răbdare, înțelepciune, trecem și această perioadă și sunt convinsă că totul va fi bine, o să intre pe un făgaș normal și o să ne liniștim într-un fel, pentru că de multe ori e nevoie de liniște, chiar avem nevoie de liniște”, a spus soția lui Nicolae Ciucă.

Foto - Captură video Antena 3 CNN

Cum și unde s-au cunoscut Nicolae Ciucă și soția sa

De peste 40 de ani sunt împreună Nicolae Ciucă și soția sa. Acesta a povestit, anul trecut, faptul că a cunoscut-o când era în liceul militar, pe data de 8 octombrie anul 1983, în momentul în care a fost un spectacol la sala Polivalentă din Craiova.

”Atunci la spectacolul acela, în drum, după terminarea spectacolului, în drum spre liceu ne-am cunoscut”, relata Nicolae Ciucă, arătând că el a fost cel care a făcut primul pas. Cei doi au împreună un fiu, Ștefăniță, care este însurat și are, la rândul său, două fetițe. Printre acestea este și Sia.

Citește și articolul - Cristian Tudor Popescu, observație-cheie după emisiunea de la Antena 3 CNN cu Elena Lasconi. Semnalează o premieră tristă

Citește și articolul - A început campania electorală pentru prezidențiale: Simion se crede cel mai frumos, Ciucă cel mai puternic. Lista completă de ”calități” pentru Cotroceni

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
NoMy - smt4.5.3
pixel