Soția unui politician, găsită moartă în casă

Soția unui politician, găsită moartă în casă / Foto: Pixabay
Soția unui politician, găsită moartă în casă / Foto: Pixabay

Soția unui politician a fost găsită moartă în casă.

Soția unui politician din Argeș a fost găsită moartă în casă. Poliția a deschis o anchetă pentru a afla ce s-a întâmplat mai exact.

"Anchetatorii au deschis în acest moment un dosar penal pentru moarte suspectă. Vorbim despre ot tânără în vârstă de 32 de ani, era singură acasă și fost găsită fără suflare. Se pare că ar fi vorba despre un suicid, dar polițiștii au deschis o anchetă și voi stabili exact ce s-a întâmplat și cum s-au derulat lucrurile.

Soțul femeii este primar în localitatea Boţeşti, este unul dintre primarii din Argeș aflați la primul mandat. Nu se știe până în acest moment ca ei să fi avut probleme acasă sau probleme de altă natură care să fi dus la un asemenea gest", a relatat Mariana Zaharia, corespondent Antena 3 CNN.

Femeia, în vârstă de 32 de ani, era singură în casă în momentul tragediei. Trei copii au rămas acum fără mamă. Potrivit Ancheta Online, Ioana Laura lucrase în trecut la o bancă, iar în prezent urma cursuri de coafor. Totodată, ea  s-ar fi confruntat în ultima perioadă cu stări de depresie. Chiar cu o zi în urmă, femeia le-ar fi urat soțului său și unuia dintre băieți, la mulți ani cu ocazia zilei de Sfântul Mihail și Gavril. Pe pagina de Facebook a femeii deja au început să curgă mesajele de condoleanțe.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.5.3
pixel