Soțul Dianei Șoșoacă, sub control judiciar 60 de zile. Jandarmeria, CINCI sancțiuni în urma scandalului - VIDEO / UPDATE

Soțul senatoarei Diana Șoșoacă a fost audiat, luni, 13 decembrie.

UPDATE: Citește și: Diana Șoșoacă, scandal uriaș cu Lucia Goracci. Cine este jurnalista RAI 1. ”I don`t give a shit on your media”

UPDATE: "Mai multe persoane s-au adunat în fața sediului Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 pentru a-și exprima susținerea pentru un bărbat care lua parte la procedurile judiciare. Jandarmii prezenți la fața locului pentru asigurarea măsurilor de ordine publică au constat încălcări ale legii nr. 55/2020, privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea pandemiei de COVID-19, așa că au aplicat un număr de 5 sancțiuni contravenționale în valoare totală de 2.500 de lei, pentru 5 persoane participante la activitate", a declarat purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei București, Alexandru Iacob, în direct la România TV.

Știrea inițială

Soțul senatoarei Diana Șosoacă ar fi vizat de un dosar de ultraj, după ce, recent, s-ar fi certat în timpul unui interviu cu reporterii de la Rai 1 și l-ar fi agresat pe unul din polițiștii chemați de reporteri, potrivit Antena 3.

Poliția București precizează, într-un comunicat, că, „în data de 10 decembrie 2021, prin apel 112, o persoană a reclamat că la sediul cabinetului său de avocatură s-a prezentat o echipă a unei televiziuni străine, iar pe fondul întrebărilor adresate, cu privire la realizarea interviului, s-a declanșat un conflict. La fața locului s-au deplasat, de urgență, polițiști din cadrul Secției 4. În cauză au fost întocmite două dosare penale, unul pe rolul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj, iar cel de al doilea urmează a fi înaintat către Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, în vederea stabilirii situației de fapt”.

Diana Șoșoacă, declarații

Luni după-amiază, întrebată ce s-a întâmplat cu soțul ei, Diana Șoșoacă a făcut mai multe precizări: „Pe scurt: s-a intrat peste mine în casă de către o echipă de jurnaliști care se pretau a fi din Italia. (...) Am fost nevoită, pentru că doamna jurnalist a început să urle și să mă amenințe că o să-mi arate ea mie ce o să-mi facă, să solicit intervenția 112. Este totul filmat. A venit Poliția. Doamna, între timp, a plecat. Am rămas cu ceilalți doi, un cameraman care a zis că e de origine sârbă și încă unul care nu știu ce făcea. Ei vorbeau în engleză, de aceea am și sunat la 112. Zic, dacă sunteți de la Rai 1, de ce nu vorbiți în italiană?! A venit Poliția, am prezentat pe scurt cazul. În timp ce vorbeam, a mai venit o echipă de polițiști care a deschis ușa locuinței mele și, în acel moment, i-au făcut culoar de trecere doamnei jurnalist care s-a întors, filmând. A intrat efectiv în casa mea, deși i-am interzis și am solicitat Poliției să o dea afară. A filmat în casa mea fără acordul meu. E cabinetul meu de avocatură, dar e proprietatea mea personală. Ea a venit, m-a lovit, am două lovituri, urlând că-i sechestrez pe cei doi, care vorbeau cu Poliția. Când ea s-a năpustit asupra mea, soțul meu a zis, dacă voi nu o dați afară din proprietatea noastră, o dau eu. A pus mâna pe ea și, în momentul acela, Poliția a sărit pe soțul meu.”

UPDATE 1: Control judiciar

Procurorii de la Parchetul Sectorului 1 l-au pus sub control judiciar timp de 60 de zile pe soțul Dianei Șoșoacă, potrivit Antena 3.

UPDATE 2: Incidente, jandarmii au intervenit

Au avut loc îmbrânceli și mai multe incidente, la finalul audierilor.

„Lucrurile au scăpat de sub control!”, a zis Roxana Ciucă. „Jandarmii au intervenit de urgență și au reușit să remedieze această situație. O echipă de televiziune a intrat în conflict cu o persoană de aici”, a spus Roxana Ciucă în intervenția de la Antena 3.

„Unul dintre cameramani i-a dat cu camera lui Mihai în cap și m-a nimerit și pe mine, eram lângă. Nimic altceva. Nu am împins pe nimeni. Nu am provocat cu absolut nimic. Pur și simplu, când a dat cu camera, m-a nimerit și pe mine. Eram acolo. Nu voi depune plângere. Nu este cazul, consider că a fost un accident”, a spus Cătălin Berenghi, susținător al Dianei Șoșoacă.

VIDEO în live-ul Dianei Șoșoacă:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel