Southampton va dona unei fundaţii caritabile salariile din meciul cu Leicester City (0-9)

Jucătorii şi staff-ul tehnic al echipei engleze de fotbal Southampton s-au angajat să doneze unei fundaţii caritabile salariile lor din ziua înfrângerii umilitoare de acasă cu Leicester City (0-9) din Premier League, într-o tentativă de a se reconcilia cu suporterii, relatează Reuters.

Sfinţii au încasat cea mai umilitoare bătaie pe teren propriu din istoria lor de 133 ani, vinerea trecută, când vulpile au profitat de inferioritatea numerică a gazdelor pentru a marca nouă goluri, inclusiv două triple prin Ayoze Perez şi Jamie Vardy.

Într-un comunicat, Southampton a precizat că a făcut un prim pas pentru împăcarea cu fanii prin donarea salariilor din meciul cu Leicester fundaţiei de caritate Saints.

Southampton are o misiune dificilă în zilele următoare, în care va înfrunta de două ori campioana Angliei, Manchester City, marţi în Cupa Ligii şi sâmbătă în Premier League.

Antrenorul Ralph Hasenhuettl şi-a avertizat jucătorii că echipa trebuie să progreseze pentru a rămâne în elita fotbalului englez: Trebuie să ştim că dacă vom mai juca aşa, nu avem nicio şansă să rămânem în această ligă, cu siguranţă. Toată lumea ştie asta. Acum este rândul nostru să găsim o cale de a juca mai bine decât până acum.

În clasament, sfinţii ocupă locul 18 din 20, primul retrogradabil, cu 8 puncte din 10 meciuri. AGERPRES

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel