Spanac, rețetă de post. Mod rapid de preparare

Spanacul se gătește ușor și se află printre preferințele românilor în materie de rețete de post.

Această rețetă de post va fi preferata gospodinelor, mai ales că are un gust extraordinar de bun.

Nu trebuie să stați mult timp în bucătărie pentru a prepara spanacul înăbuşit și aveți nevoie de doar câteva câteva ingrediente, scrie Spynews.

Aveți nevoie de:
- o legătură mare de spanac
- patru căței de usturoi
- ulei de măsline
- sare
- piper

[citeste si]

Mod de preparare - spanac înăbuşit, reţetă de post :

Rupeți cozile de la spanac și spălați-l bine până nu mai rămane nici un fir de nisip. Se pune spanacul crud într-o tigaie, încălzită în prealabil, cu puțin ulei de măsline și doi căței de usturoi tocați.

Spanacul se condimentează cu sare și piper și se lasă pe foc până când se înmoaie puțin. Înainte de servire este necesar să scurgeți excesul de apă din tigaie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel